VI LØPER I GANG FÆSTERÅLEN
17 875 kr
40 givere
Avsluttet

VI LØPER I GANG FÆSTERÅLEN

HVOR LANGT GÅR VESTERÅLEN FOR KREFTSAKEN?

Etter initiativ fra Calanus Helse og Nettrakett har fire Vesterålsbedrifter i samarbeid med Fæsterålen satt igang en innsamlingsaksjon for kreftsaken. Målet er å samle inn kr. 100.000 til kreftforskning og metoden for å samle inn er å gå eller løpe for saken. 

Når du har gått på enten tredemølla på Skibsgården, eller tatt deg en tur i friluft, legger du inn kr. 20,- per km du har gått eller løpt her på Spleis. 

Det viktigste er at hele Vesterålen er i bevegelse for å samle inn pengene, og på lørdag 26.august 2017 topper ultraløper Marius Jørgensen hele innsamlingen. Han skal løpe hele lørdagen inne på Fæsterålen. For hver kilometer han legger bak seg, betaler bedrifter fra hele Vesterålen kr. 50,- til innsamlinga. 

Ønsker du å bidra til innsamlingen og ikke har lyst å gå eller løpe, er du hjertelig velkommen også. Nå skal vi vise Kreftforeningen at Vesterålen går langt for kreftsaken. Hjelp oss å spre budskapet ved å ta bilder av deg selv på tur med #viløperigangfæsterålen og beløpet du har løpt inn for saken.

Du kan også støtte saken via VIPPS nr. 122533

Opprettet av
Ikke verifisertCalanus Helse
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til

Orgnr. 951 812 528

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Calanus Helse er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×