Små steg for store endringer
13 483 kr
67 givere
124 dager igjen

En tjeneste fra SpareBank 1

13 483 kr89 % av 15 000 kr

Små steg for store endringer

Å forandre en verden starter med at en person går inn for å hjelpe en annen. Gjennom denne innsamlingen kan du og jeg, sammen være med å hjelpe mange ved sykehuset i Nepal. Jeg håper du vil være med meg og bety en forskjell.

Jeg samler inn penger til Okhaldhunga sykehus i Nepal!

Heyoo!! Jeg går på Nordfjord folkehøgskole, og neste uke skal vi springe bistandsløp til inntekt for Okhaldhunga. Du har nå derfor en gylden mulighet til å hjelpe meg å samle inn penger for barn og voksne som virkelig trenger det! Runden er på ca. 500 meter, og vi skal løpe i én time. Du kan velge om du vil betale et rundebeløp eller et fast beløp. Om du vil jeg skal springe i et merkelig kostyme e.l, kan du sponse for det også! Husk at alle monner drar - det er en seier i seg selv å dele!  


Her er litt mer informasjon til deg som lurer på hva pengene går til:

- Fødselshjelp til ca 1400 kvinner årlig

- Gratis helsehjelp til alle barn under 12kg. 

- Opprettholde pasientstøttegruppen som gir de fattigste mulighet til operasjon og helsehjelp. 

- Psykologbehandling. 

- Opplæring i helse og ernæring

- Rusforebyggende arbeid


FAKTA om sykehuset

Sykehuset som ligger 8 mil fra Mount Everest er det eneste i et område med over 250.000 mennesker. Sykehuset har over 1200 fødsler i året Det er gratis tjenester for barn under 12 kg. Sykehuset er også blitt et senter i Øst-Nepal for resistent tuberkulose. Normisjon støtter blant annet et pasientstøttefond som sikrer fattiges rett og mulighet til behandling. Gjennom det kan sykehusregningen betales for de fattigeste.

I tillegg til sykehuset arbeides det i samarbeid med myndighetene med samfunnshelse og forebygging i Okhaldhunga-distrikt.Målet er at alle skal få lik rett til behandling ved sykdom og skader, og tilstrekkelig kunnskap om ernæring og barns helse. Dette har ført til en radikal forbedring i helsetilstanden for kvinner og barn.

Normisjon har vært med på å bygge ut sykehuset som nå er godkjent for 50 sengeplasser. Det nye sykehuset er bygd jordskjelv-sikkert og har i tillegg et helt nytt mødreventehjem som vil sikre enda flere trygge fødsler.

Gjennom din innsamling kan vi hjelpe enda flere!


Opprettet av
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til

Orgnr. 860 474 522

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Elise Rogstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×