Julegaver og matkasser til vanskeligstilte familier i Hurdal
32 100 kr
81 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

32 100 kr128 % av 25 000 kr

Julegaver og matkasser til vanskeligstilte familier i Hurdal

Alle pengene som samles inn går til innkjøp av julegaver og matkasser til vanskeligstilte familier i Hurdal.

Ønsker du å bidra til at alle familier i Hurdal kan få en god jul uavhengig av sosial og økonomisk situasjon? Hurdal idrettslag og Hurdal frivilligsentral samarbeider i år om en innsamling for å handle inn julegaver og matkasser til familier som trenger litt ekstra hjelp.

Midlene går til innkjøp av både matkasser til vanskeligstilte familier, og til julegaver til barn og unge i disse familiene. Vi skal handle inn julegaver til opp mot 40 barn og unge i ulik alder. Matkassene vil fylles med diverse julevarer som julemat, frukt, godteri/snacks og julehefter. Spar Hurdal er med på dugnaden og vil sponse noe av innholdet i matkassene.

Vi har dialog med NAV Hurdal om antall familier som har behov for bistand. NAV Hurdal vil bistå med utdeling slik at taushetsplikten opprettholdes. De som har behov for støtte, men som ikke er i NAV-systemet kan ta direkte kontakt med Frivilligsentralen for å avtale henting/utlevering hjem.

Dersom du heller ønsker å gi en gave, er du selvsagt velkommen til dette. Gavene skal være nye, hele og pene. Vi ber om at gavene ikke leveres ferdig pakket inn, men merk dem gjerne med kjønn og ca. alder på barnet gaven passer til. Vi tar primært imot gaver i Frivilligsentralens lokaler på onsdager mellom 12 og 14. Ta kontakt med frivilligsentralen på 997 77 533 for å gjøre avtale om levering utenom dette.

Tusen takk for ditt bidrag!

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 975 647 536

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Marianne Strand er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×