Vår hjertesak: TRYGGE liv i MALI
12 000 kr
27 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

12 000 kr100 % av 12 000 kr

Vår hjertesak: TRYGGE liv i MALI

I år vil vi bruke Giving Tuesday og adventstiden til å løfte fram Mali. I Norge har vi alt. I Mali er det kaos og terror som råder. Vennene våre må leve med både sult og frykt. Pengene som samles inn går til NMS sitt arbeid. Hjertelig takk for din gave!

Familien vår kommer alltid til å være knyttet til Mali. Det er barndomslandet til Jonatan og Samuel og fødelandet til Tilla. Vi har så mange gode minner fra våre åtte år i Mali. Så mange mennesker vi kjenner oss knyttet til.Derfor river det i hjertet at vårt fredelige Mali ikke finnes mer. Våre kjære maliske venner må leve med kaos, terror, vold og frykt. 

Men NMS fortsetter arbeidet i Mali, til tross for urolighetene. Flyktninger får hjelp. Jenter blir spart for kjønnslemlestelse. Mennesker får oppleve at Jesus gir trygghet, håp og mot også når verden går i oppløsning. 

I 2019 fikk Tilla og Stina en tur tilbake til Mali, slik at også Tilla skulle få noen egne minner fra fødelandet sitt.I år vil vi bruke starten på adventstiden til å løfte fram Mali. I Norge har vi alt. Derfor lager vi denne innsamlingen i anledning GIVING TUESDAY! Håper du vil være med!

Hilsen Tilla, Samuel, Jonatan, Ole Harald og Stina Neergård

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 940 325 501

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Stina Margrete Aanderaa Neergård er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×