LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Julegaveaksjonen 2020

Julegaveaksjonen 2020

Pengene blir i sin helhet brukt til julegaver for barn og ungdom berørt av fattigdom.

Julen nærmer seg med stormskritt. Dette er en tøff periode for mange i byen vår, men spesielt vanskelig er den for barn og ungdom som vokser opp i vanskeligstilte hjem og er berørt av barnefattigdom. I Extra Giverglede har vi sett dette og har de siste 8 årene delt ut julegaver og julehjelp til de som trenger det.  Vi fortsetter vår julegaveaksjon i år for 9 år på rad. Vi mener at alle barn har rett til og ikke minst fortjener en god julefeiring, på tross av de økonomiske forholdene de lever under. Alle barn og unge fortjener en gave under juletreet på julaften, en gave de kan være stolt av og glede seg over.   Året i år har vært ekstra vanskelig for alle, i mars traff Koronapandemien landet som en storm. Landet ble låst ned og hundretusen vis av mennesker sto uten en jobb. Mange har fått tilbake jobbene sine men lever med etterlevningene av den vanskelige perioden, mange andre står fortsatt uten jobb og lever på ytelser fra NAV. Dette betyr at mange sliter ekstra for å få en god julefeiring i år, og tallene på antallet barn som vokser opp i fattigdom i Halden kommet til å stige markant fremover og vi ser dette på antallet søknader som har kommet inn allerede. Mange henger etter med regninger, har mistet jobben eller er fortsatt permittert, og har store problemer som følge av dette.  Hvert år hjelper vi mellom 100 og 150 barn i byen vår med julegaver. Antallet søknader som har kommet inn så langt i år viser at vi nok en gang kommer til å nå opp til det samme antallet i år, eller mest sannsynlig flere.  For å gjøre dette mulig er vi avhengig av givergleden i oss alle. Doner til vår julegaveaksjon for å hjelpe noen som har mindre her i livet og for å gi barn og unge en verdig julefeiring. I år er dette ekstra viktig da mange av de normale finansieringskildene for julegaveaksjonen i år ikke vil være mulig å gjennomføre av hensyn til Koronaviruset. Ting som nissetog, julekonsert, stands og lignende kan ikke gjennomføres på samme måte uten å bidra til å øke smitterisikoen i byen vår, vi vil ikke gjøre dette så er derfor sårt avhengig av donasjoner for å kunne gjennomføre årets julegaveaksjon.

Julegaveaksjonen 2020

800 kroner innsamlet

3 givere
Avsluttet 24.12.2020
1% av 50 000 kr
Mikaela Caci sitt profilbilde
Verifisert
Mikaela Caci
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Mikaela Caci er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×