Prosjektbilde for Bli med å oppgrader ungdomslokaler på Saron, Bryne

Bli med å oppgrader ungdomslokaler på Saron, Bryne

Midler som samles inn vil primært gå til oppgradering av ungdomslokalene i kjelleren (tidligere peisestue/matsal). Bli med å hjelp ungdommene :)

Er du forelder, besteforelde, bror, søster eller venn av en nåværende eller fremtidig ungdom på Saron ? Ønsker du at Saron skal være en samlingsplass for ungdommene fremover ? Da bør du lese videre :)

På Saron er det mange barn og unge som deltar på ulike arrangement.

Sist gang det ble gjort et betydelig løft i lokaler tilpasset ungdommene på Saron var på midten av 90 tallet. Dagens ungdom har over tid meldt ønske om en oppgradering til lokaler som er mer tilpasset dagens aktiviteter, samt også innbyr til samlinger. Det er mange ungdommer som er engasjert - og dugnadsånden er sterk, de viser stor vilje til å bidra med det de kan.

Du kan lese mer og ungdomsarbeidet - og drømmen om nye lokaler HER.

Økonomi

Budsjettet er satt til ca 1.2 MNOK. Samtidig med kronerulling som vi nå ønsker å få til søker vi støtte fra ulike fond. Vi er optimistiske og håper vi vil få tildelt støtte, men må samtidig være realistiske og jobbe aktivt for å samle inn midler fra våre støttespillere.

Bedehuset Saron Bryne har dessverre en stram økonomi, og har derfor ikke mulighet for å bidra med midler. Prosjektet må derfor finansieres 100% med gaver og midler fra organisasjonser/fond.

Fremdrift

Sammen med brukerne av huset har styret i bedehuset på saron satt ned to prosjektgrupper, en innsamlingskomité og en prosjektgruppe. Sistnevnte vil ha ansvar for planlegging - og gjennomføring.

Hvor mye og hvordan ?

Om 50 personer gir kr 10.000 hver - så er vi i mål. Eller 100 personer gir kr 5.000 hver.

Kanskje noen tenker at kr 50.000 er riktig. Uansett beløp som gis, så vil det komme ungdommene til gode. Kommer det inn mer penger enn budsjettet tilsier vil disse pengene brukes til andre formål som kommer barn og unge på Saron til gode.

Det vil bli satt stor pris på om målet er nådd innen 31.12.2020 - for å holde oppe aktivitet og engasjement som nå foreligger, og ikke minst: oppstart våren 2021.

Dersom du kjenner på at behovet ungdommene belyser er noe DU ønsker å bidra til, oppfordrer vi til at julegaven i år gis til dette prosjektet.

Spleis vil bli oppdatert med bilder og videosnutter underveis. Mer informasjon vil også bli delt via Bedehuset Saron Bryne sin facebook side.
Bli med å oppgrader ungdomslokaler på Saron, Bryne

41 350 kroner innsamlet

16 givere
Avsluttet 31.12.2020
8% av 500 000 kr
BEDEHUSET SARON BRYNE mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
BEDEHUSET SARON BRYNE er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×