God jul, lille venn - Frelsesarmeen Drammen
405 500 kr
1 144 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

270% av målet oppnådd
405 500 kr270 % av 150 000 kr

God jul, lille venn - Frelsesarmeen Drammen

Pengene som samles inn gjennom God jul, lille venn sin dugnad går til Frelsesarmeen i Drammen, som igjen bruker de innsamlede pengene på julegaver til barn i familier som har litt mindre å rutte med. Spleis tar noen prosent i gebyrer.

God jul, lille venn er en dugnad hvor målet er å samle inn nye julegaver til barn i familier som har litt mindre å rutte med. 

I år er det 10 år siden vi startet dugnaden, og det er leit å se at vi ikke får til den tradisjonelle innsamlingen på Drammens Teater, slik vi har gjort i alle år. 

Grunnet pandemien og de strenge retningslinjene får vi dessverre ikke til å gjennomføre en fysisk innsamling, både fordi vi har respekt for smittespredningen, men også fordi vi får tilbakemelding fra bekymrede givere som ikke ønsker å delta på et samlingspunkt. 

Derfor oppfordrer vi ALLE som skulle være med på dugnaden til å gi et beløp til Frelsesarmeen i Drammen, som er en av organisasjonene vi samarbeider med. De har cirka 700-800 barn som har behov for en julegave, og derfor har vi satt summen på 150 000 kroner som gjør at hvert barn kan få en julegave til 200 kroner.

Vi blir glad for en sum mellom 100-300 kroner per barn :) Dersom det blir samlet inn mer en ønsket beløp, vil pengene likevel gå til julegaver. Kanskje barna kan få to julegaver hver <3

Vi håper så inderlig at barna kan få en julegave, også i år. De er rammet av pandemien, slik vi alle er, men de er uvitende om at dette kan gjøre at de ikke vil få en julegave. 

Dette er trist. Vi er lei oss. Vi er frustrerte, men vi aner et håp og vi håper at givergleden er like stor selv om dette blir en annerledes julegaveinnsamling.

Tusen takk for alle bidragene dere har gitt til nå <3


Hjertelig hilsen

Anikken Hjelde og Beate Byremo


Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 938 498 318

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Anikken Emilie Hjelde er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×