LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for •	Hjelp Ormsund Roklub med nytt innendørs treningsutstyr
Klubben i mitt hjerte

Klubben i mitt hjerte er over for denne gang ❤️

Du kan fortsatt støtte spleisen selv om stemmingen er avsluttet.

Sjekk ut årets vinnere

• Hjelp Ormsund Roklub med nytt innendørs treningsutstyr

Romaskiner, ergometersykler og andre apparater for innendørs trening er rosportens forbruksvarer. Pengene vil brukes til nyanskaffelser. Det mest prekære nå skikkelige ergometersykler, og evt romaskiner i tillegg hvis støtten blir stor.
Ormsund Roklub trenger sårt å fornye vårt innendørs treningstilbud til alle våre brukere. Vi har et svært aktivt ungdoms- og juniormljø, og med økende interesse og medlemmer i alle aldre er vi ikke i stand til å kunne gi det tilbudet vi ønsker.

Romaskiner og andre apparater for innendørs trening som ergomentersykler er forbruksvarer i rosporten, og når dagens utstyr har vært i dalig bruk over lang tid roper det på å få pensjonere seg. Det mest prekære nå er skikkelige ergometersykler.

Ormsund Roklub som andre idrettslag har hatt et svært krevende år, med svekket mulighet for å skaffe egne inntekter, grunnet den pågående pandemien. I tillegg er rosporten en idrett hvor sponsorater ikke vokser på trær - ei heller i normalår. Av den grunn håper vi at ro-venner har lyst til å bidra med en spleis slik at vi kan gi klubbens medlemmer et kjærkomment tilskudd i form av nytt treningsutstyr.

På forhånd 1000 takk!  

Ormsund Roklub (http://ormsund.no) er med i Klubben i mitt hjerte, vor vi konkurrerer om flotte pengepremier. Vi håper alle støttespillere der ute - venner og bekjente, familie, medlemmer og blodfans av rosporten, kan hjelpe roklubben vår med å vinne!

Du kan istedenfor en vaffel på loppemarkedet, loddsalg på butikken eller kakesalg på døra, støtte vår digitale dugnad :heart:️

Ditt bidrag vil være med på å støtte arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene.

Stem frem ditt favorittlag!

Klubben i mitt hjerte er en årlig kampanje i regi av Norges Idrettsforbund, P4, SpareBank 1 og Spleis. 400 000 kroner skal deles ut til lag og klubber i perioden 14-27 november. Hjelp favorittlaget ditt med å vinne flotte pengepremier ved å stemme på oss!


• Hjelp Ormsund Roklub med nytt innendørs treningsutstyr

33 283 kroner innsamlet

45 givere
Avsluttet 24.12.2020
133% av 25 000 kr
ORMSUND ROKLUB mottar pengene
Nina Margrethe Grude sitt profilbilde
Verifisert
Nina Margrethe Grude
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Nina Margrethe Grude er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×