LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å støtte Yoga and Sports for Refugees

Hjelp oss å støtte Yoga and Sports for Refugees

Alle pengene går direkte til Yoga and Sports for Refugees

Sammen håper jeg vi kan hjelpe YSFR, så de kan fortsette sitt fantastiske arbeid og gi verdighet og mening i en håpløs tilværelse. Støtten går til husleie, næringsrik mat etter trening, vann- og sanitet og smittevernutstyr.

Flyktningleirene på Lesvos har lenge vært beryktet for forholdene. Dette er et sted der flyktninger og migranter sitter i årevis i isocontainere og provisoriske telt og ser livet gå forbi, mens de håper det ikke blir problemer i matkøen i dag. I dag er de som er inne i leiren i tillegg innesperret det meste av tiden, og frykten for Corona gjør opphold i den overfylte leiren mer psykisk belastende enn tidligere.

I et nedslitt lagerlokale ikke langt unna, driver 28 år gamle Estelle Jean «Yoga and sports for refugees». Der kan folk fra flyktningleiren være med på idrett og gruppetreninger. Hun er selv trener, og rekrutterer trenere blant frivillige og flyktninger innen bryting, muay thai, kickboxing, boksing, parkour, crossfit, yoga, løping, svømming, bodybuilding, basket, fotball og alt annet hun finner trenere til. Deltakerne er i hovedsak unge gutter. På svømming og yoga er det også en god del jenter, mange sendt dit av legene i flyktningleiren, som hjelp til å mestre egne traumer. De beste holder høyt nivå, men alle som ønsker å trene er velkomne, og det er både barn i 10-12års-alderen og godt voksne.

Dette er en innsamling som følger utstillingene på Heimdal kunstforening (24. okt - 22. nov 2020) og Kristiansand kunsthall (14. nov - 31. okt 2020) 

Hjelp Estelle og hennes frivillige å gi fastlåste flyktninger mening og verdighet gjennom idrett. Hvis du gir mer enn 950 kr kan du velge å få et signert fotografi av Hilde Honerud, se bilde 1 til 4 under belønninger. Eller bare gi et bidrag.






Hjelp oss å støtte Yoga and Sports for Refugees

5 350 kroner innsamlet

11 givere
Avsluttet 31.12.2020
44% av 12 000 kr
Hilde Hovland Honerud sitt profilbilde
Verifisert
Hilde Hovland Honerud mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Hilde Hovland Honerud er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×