Min hjertesak: kvinner i etiopia
15 800 kr
53 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

15 800 kr158 % av 10 000 kr

Min hjertesak: kvinner i etiopia

Pengene som samles inn går til NMS sitt arbeid. Hjertelig takk for din gave!

En annerledes 40 årsfeiring midt under COVID 19

Etter flere år utenlands og få muligheter til å samle mange nære og kjære til skikkelig feiring og fest hadde jeg faktisk sett fram til at i 2020 skulle det skje... Men her sitter vi midt i en pandemi, og jeg i et nedstengt Oslo sulten på klemmer og nærkontakter. På Ammerud får man jammen ikke inn mange gjester på 42kvm uten å få Raymon Johansen på nakken. Hva gjør man da?! 

Tid for å løfte blikket bort fra meg selv og en potensiell sorg over en tapt 40 års fest! 

Istedenfor å deppe, velger jeg å løfte fram heltinner jeg har møtt på min vei gjennom mine år i NMS som rådgiver for kvinners rettigheter og misjonær i Etiopia. Her har jeg møtt så mange spennende damer som betyr enormt mye i sine lokalsamfunn; mange har fått sine liv forvandlet gjennom kirkens arbeid, og er nå heltinner som spiller avgjørende roller i sine familier og lokalsamfunn. Selvsagt kunne jeg delt mange historier om fantastiske menn også, men de formidles oftere av så mange andre. Derfor vier jeg denne 40 årsfesten til damene jeg har møtt på min vei gjennom årene i Etiopia, og inviterer deg til å være med! Følger du med får du noen drypp fram mot bursdagen min...

Årets 'Giving Tuesday' aksjon handler nemlig om HJERTESAK! Å bidra til at jenter og kvinner får sin rettsmessige plass i kirke og samfunn er så absolutt noe mitt hjerte brenner for. Det krever ressurser for å tilrettelegge for deres plass, og det kreves holdningsendring. I Etiopia jobber flere av NMS sine partnere med dette på ulike måter. En investering i dette vet jeg at gir resultat, og med alle de utfordringer Etiopia for tiden står ovenfor vil dette være kjærkomment. 

Vær med på en annerledes 40 årsfeiring og støtt min Hjertesak for NMS sitt arbeid i Etiopia! 

På tide å debutere som influencer når man runder 40..: Opprettet av
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til

Orgnr. 940 325 501

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
marit breen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×