Støtt Hallingdal FK sin treningsleir i 2021
300 kr
2 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

Klubben i mitt hjerte

Klubben i mitt hjerte er over for denne gang! ❤️

Du kan fortsatt støtte spleisen selv om stemmingen er avsluttet.

Sjekk ut årets vinnere

Støtt Hallingdal FK sin treningsleir i 2021

Alle pengene går til å redusere hver enkelt deltaker sin egenandel på treningsleir i 2021. Hvis det ikke skulle bli treningsleir pga. Covid-19, vil alle pengene gå utelukkende til tilsvarende sosiale tiltak for spillerne våre.

Hallingdal Fotballklubb er med i "Klubben i mitt hjerte", hvor vi konkurrerer om store pengepremier. Vi håper alle støttespillere der ute som har et hjerte i klubben - venner og bekjente, familie, medlemmer og fans, kan hjelpe laget vårt med å vinne!

Året 2020 har vært en tøft sportslig år med avlysning av både treningsleir, Norway Cup og seniorfotball. Vi trenger lyspunkt og motivasjon frem mot sesongen 2021. Vi jobber nå med å planlegge en treningsleir i Norge i mars, som vi håper å få med flest mulig på. Som alltid vil treningsleiren være åpen for alle spillere i klubben uansett nivå, kjønn og alder. For oss er treningsleiren mer enn intensiv trening og forberedelse til ny sesong; det er et av våre aller viktigste sosiale tiltak der vi bygger klubb som ett samlende fellesskap. Vi håper på økonomisk støtte slik at terskelen blir lavest mulig for å få med så mange som mulig av spillerene i klubben vår :-)

Du kan hjelpe oss på to måter:

1. Stem på oss som klubben i ditt hjerte i perioden 12.-26. november. Fra 14.-27. november trekkes det to dagsvinnere som hver mottar 10.000 kroner. Hovedpremiene går til klubbene som har fått flest stemmer innen 26. november.

2. Du kan istedenfor å kjøpe en vaffel og/eller kaffe på kamp, støtte vår digitale dugnad ved å overføre et beløp til oss. Hvert minste bidrag vil hjelpe!

Eventuelle vinnerbeløp fra kampanjen "Klubben i mitt hjerte" og overføringer til vår spleis vil i sin helhet gå til å redusere hver enkelt deltaker sin egenandel på treningsleir i 2021 ❤️ 

STEM PÅ OSS HVER DAG FRAM TIL 26.NOVEMBER!

Tusen takk på forhånd!


Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 984 684 452

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Ingvild Kvåle Myksvoll er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×