Ut av isolasjon!
5 500 kr
8 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

5 500 kr91 % av 6 000 kr

Ut av isolasjon!

Pengene som samles inn går til NMS sitt arbeid. Hjertelig takk for din gave!

Fridalen menighet sitt misjonsprosjekt er å støtte et utdanningsprogram for døve og hørselshemmede på Madagaskar. 

Dette året har vi alle lært mer om isolasjon. Å gi døve barn og ungdommer språk er å bidra til å bryte isolasjon. Vi støtter kirken på Madagaskar sitt verdifulle arbeid med å gi utdanning til døve. Sju skoler for døve barn og ungdommer gir håpet om en framtid til de elevene som er så heldige å få plass der. På skolene er det inntaksklasser der det kommer elever i alle aldre, og de har gode og erfarne lærere som vet hvordan de skal lage et trygt læringsmiljø. Elevene får opplæring i og på tegnspråk, som de fleste ikke kunne fra før. Når de først kommer til skolene, blomstrer de opp og lærer fort. Det finnes eksempler på at noen går ut av skolen med noen av regionens beste resultater. – Det vanskeligste er å tenke på de barna som ikke får sjanse til å gå på skole og lære noe, sier rektor ved en av skolene.

Fridalen Menighet har hatt avtale med det Norske MisjonsSelskap – NMS – om å støtte arbeidet for døve barn på Madagaskar i ca 20 år. Tidligere bygget vi en skole, i Morondava, nå støtter vi arbeidet med å drive skolearbeidet over hele landet.

Vil du hjelpe oss å hjelpe? Se gjerne oppfordringen Ingvild Roald har formulert i tegnspråk - kanskje kan du se hva hun sier, selv om du ikke hører ordene?

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 940 325 501

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Eli-Johanne Rønnekleiv er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×