Sandefjord menighets misjonsavtale: Diakonalt arbeid på Madagaskar
5 700 kr
13 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

5 700 kr113 % av 5 000 kr

Sandefjord menighets misjonsavtale: Diakonalt arbeid på Madagaskar

Pengene som samles inn går til NMS sitt arbeid. Hjertelig takk for din gave!

Hver gang det er dåp i Sandefjord kirke, blir dåpsbarnet tørket med en klut brodert på Madagaskar. Motivet er en due som symboliserer Den hellige ånd. Familiene får kluten med hjem og slik er det mange tråder fra Sandefjord til Madagaskar. Slik synliggjøres at vi er en del av den verdensvide kirke. Gjennom Det norske misjonsselskap ønsker vi som menighet å delta utenfor landegrensene. Vår forbindelse til den afrikanske øya går gjennom tidligere diakon i menigheten, Sigrun Volden, som også har vært misjonær på Madagaskar. Ved å støtte Sandefjord menighets misjonsprosjekt i Antsiraba og på lansbygda rundt, kan DU bidra i den verdensvide kirke. 

Arbeidet vi støtter gjøres i samarbeid med Den gassisk-lutherske kirke. Et viktig arbeid er knyttet til landsbyutvikling i fire svært fattige landområder og omfatter landbruk, miljø, helse, utdanning og kvinners rettigheter. I byen Antsirabe støtter vi kirkens arbeid blant de fattigste av de fattige gjennom alfabetiseringskurs, matutdeling, yrkesopplæring, ungdomssenter og barnehjem. Mye av innsatsen skjer ved hjelp av frivillige. Vi støtter også kompetanseutvikling i kirken, teologisk utdanning og opplæring innen ledelse, økonomi og antikorrupsjonsarbeid. Dette er særlig viktig for at kirken skal bli stadig mer selvstendig.


Opprettet av
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til

Orgnr. 940 325 501

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Lise Strandberg er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×