Minipotehus
21 300 kr
39 givere
Avsluttet
En tjeneste fra SpareBank 1

Minipotehus

Vi er så heldige å få tak på ubrukt vinterisolert gjestehytte 3,8 m lang, 2,3 m bred med vedovn og strøminntak, lys og stikkontakter. Består av ett rom med vindu, ventilasjonsluke, klaffebord, sittebenk, kjøkkenbenk/skap. Vi fikk en rimeligere pris da de ville støtte oss med å få et sted å ha hjemløse katter. Vi har siden vi startet hatt mangel på fosterhjem og steder der vi kan ha katter før de går ut i fosterhjem. Denne hytta er bare genial for oss til dette bruket. Det vil bli satt opp luftegård utenfor hytta, så de kattene som bor der også kan få luftet seg Dette huset koster kr 20.000,-Men vi jobber også med å isolere uthuset til styreleder. Vi er nå nesten ferdig med å isolere gulvet og da står vegger og innertak igjen. Vi har fått inn 15.800 til dette formålet, men vi ser at det ikke holder.Så vi håper mange vil være med og spleise så enda flere katter får hjelp på Hadeland.  20.000 er kjempe fint, 30.000 er genialt. 40.000 er supert. 50.000 er en DRØM.
Små beløp blir store beløp bare vi er mange nok

Dette er Hebbe. Hebbe har aldri vært innomhus noen gang. Men han er menneskevant.
Han ble tatt inn i varmen 12 september han er stallet opp i påvente av fosterhjem. Vi har 4 andre katter som står på vent så et Minipote er sårt savnet. Og det haster med og få de inn før vinteren kommer.

Opprettet av
Ikke verifisertRita Halvorsen
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til

Orgnr. 915 746 381

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Rita Halvorsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×