Den viktigste julegaven
4 200 kr
5 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

4 200 kr84 % av 5 000 kr

Den viktigste julegaven

Julebudskapet er ukjent for milliarder av mennesker. Din gave gir flere muligheten til å høre de gode nyhetene om Jesus.


Det finnes en Gud!

Vi kan kalle ham «Sofian». Han er en ny bekjent av oss, og han er på en trosreise.

I sin ungdom var Sofian bortimot en religiøs fanatiker, og på et tidspunkt havnet han til og med i fengsel på grunn av det. Dette gjorde noe med ham. Han følte seg dømt av sine egne, samtidig som han opplevde at det var mye hykleri i religionen og samfunnet. Derfor trakk han seg unna og sluttet å gå i moskeen.

I dag kaller ikke Sofian seg lenger muslim, men han er fortsatt helt klar på at det finnes en Gud. I sommer har han gitt uttrykk for at han gjerne vil at vi skal fortelle ham om de sannhetene vi kjenner.

Vi har brukt mye tid sammen med Sofian og familien hans de siste månedene. Det virker som om han gjerne vil at også kona hans skal inkluderes, så de kan gjøre denne trosreisen sammen. Det er stort å få lov til å dele det aller beste vi har med våre nye venner!

Utsending i Nord-Afrika


Takk for at du vil være med og gi den viktigste julegaven videre.Norsk Luthersk Misjonssamband har et omfattende arbeid innenfor både evangelisering, menighetsarbeid og bistand i Norge og omtrent 15 andre land i tre verdensdeler.

Opprettet av
Pengene utbetales til Norsk Luthersk Misjonssamband
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Norsk Luthersk Misjonssamband er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×