LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Proaktiv Eiendomsmeglings innsamling til Energisenteret for barn og unge på Haukeland Sykehus

Proaktiv Eiendomsmeglings innsamling til Energisenteret for barn og unge på Haukeland Sykehus

Alle pengene som samles inn går til Barnas Energisenter på Haukeland Sykehus, og vil gå uavkortet til høyteknologisk utstyr og apparater til senteret.

I år har vi i Proaktiv Eiendomsmegling, i samarbeid med mange flinke bygningsarbeidere i Espira Rå barnehage, gleden av å presentere en smakfulleenebolig. Med en beliggenhet midt i multekremen av Bergen sentrum, syd for sukkerfjorden, med utsikt over nærområdet.


Huset ligger høyt og fritt i velduftende omgivelser, og kan fritt besiktiges på vårt kontor i Småstrandgaten. Huset har en spennende arkitektonisk fremtoning og det er valgt kun de beste råvarer. Bygningsmassen består hovedsakelig av pepperkakedeig og er bygget etter dagens krav. Kledningen er smakfullt dekorert med fargerike nonstop og seigmenn.


Alle bud (bidrag) samles inn til Energisenteret for barn og unge på Haukeland Sykehus, og vil gå uavkortet til høyteknologisk utstyr og apparater til senteret. Energisenterets funksjon er å legge til rette for fysisk aktivitet for barn og unge med fysiske eller psykiske utfordringer. Målet er å hjelpe barna til en bedre helsesituasjon gjennom fysisk aktivitet, også når det trengs ekstra tilrettelegging.


Alle monner drar, og både private og bedrifter er velkommen til å ta kontakt med oss for å gi til denne gode saken, som gjør hverdagen bedre for så mange barn i byen vår. Alle budgivere vil få sin logo/ sitt navn publisert i en takkeannonse i Bergens Tidende når innsamlingen er avsluttet. Hjelp oss å hjelpe!


«Vi her på Energisenteret for barn og unge på Haukeland Universitetssjukehus har ved hjelp av dere de siste årene hatt mulighet til å skape en kjekkere hverdag for barn og unge som er innlagt på sykehuset. Som direkte resultat av deres engasjement og fantastiske budgivere har vi fått på plass tilbud som kino, aktiviteter, treningsutstyr og VR-rom. I fjor fikk vi utrolig støtte til etablering av Energistien. 2020 har vært et krevende år, og nettopp derfor har vi vært tydelige på at et slikt positivt arbeid må ha fremdrift, og nå nærmer vi oss veldig åpning! Energistien er en samling av aktivitets-, oppgave- og rebusposter rundt om på hele sykehuset, til fri bruk for inneliggende pasienter og besøkende pårørende. Dette er ikke «bare» poster for lek og moro, som i seg selv er veldig viktig og magisk, men blir også en integrert del av undervisningen på Sykehusskolen og oppfølgingen fra Leketerapien ved Barne- og ungdomsklinikken!

For ett år siden åpnet VR-rommet for barn og unge her på Energisenteret. Nå fremover drømmer vi derfor om å fokusere ekstra på bruk av VR-briller og annen spillteknologi i sykehuset og våre venner «utenfra» sin oppfølging av barn og unge her på Energisenteret. Vi håper å få i gang E-sportlag og spillekvelder for barn og unge med ulike diagnoser. Flere flinke klinikere jobber med spillutviklere for å lage dataspill som skal brukes som del av spesifikk behandling.

Vi ønsker med hjelp fra dere å være med å støtte opp under prosjekter som kobler på tvers av somatikk og psykiatri, ser glede og bevegelse i bruk av datateknologi, og legger grunnlag for mestringsarenaer og fysisk aktivitet for alle våre barn og unge!"

Proaktiv Eiendomsmeglings innsamling til Energisenteret for barn og unge på Haukeland Sykehus

2 400 kroner innsamlet

13 givere
Avsluttet 02.01.2021
24% av 10 000 kr
HELSE BERGEN HF mottar pengene
Martin Jose Nielsen sitt profilbilde
Verifisert
Martin Jose Nielsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Martin Jose Nielsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×