LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for FLERE HUNDER TRENGER HJELP

FLERE HUNDER TRENGER HJELP

Alle pengene som kommer inn vil gå til å hjelpe hundene. Skulle det bli noe til overs (noe som er veldig lite sannsynlig) vil det hjelpe andre trengende hunder vi får inn.

Dyrebeskyttelsen Norge Ringerike har fått inn flere hunder med utfordringer som veldig dårlige tenner, øreproblemer, øyeproblemer og annen sykdom. 

Vi vet det er jul og koronatider og at mange der ute sliter, men vi håper at hvis mange vil hjelpe med litt vil det tilsammen bli den hjelpen vi trenger for å gi alle disse hundene en ny start, et smertefritt, lykkelig og elsket resten av sitt liv <3

Vi har latt Lykke være den som fronter denne innsamlingen. Hun er en av hundene som kom inn nå og som virkelig fortjener hjelp.. 

Vi må starte med å fortelle om vårt første møte med Lykke.. 

Det første vi så var de vonde øynene, man virkelig SER det er smerter, det neste var den stinkende fettete pelsen som dekket en altfor tynn kropp, fra ørene så man med blotte øyet at det formelig tøyt ut mørk brun guffe. Hun peste med åpen munn noe som avslørte knekte tenner med nervene liggende synlig fremme. 

Det neste vi så var gleden, halen som ikke sluttet og veive.. Hun så ut som hun smilte hele tiden, den store kroppen vimser og danser så glad rundt fordi vi ser henne, det skal ikke mere til. Hele jenta stråler fordi noen endelig bryr seg, tar på henne, snakker med henne, lar henne føle at hun betyr noe.  

Lykke må trekke tenner, operere begge øynene, vi må ha tilleggsdyrkninger på ørene som har vist så mye som fire forskjellige bakterier. Hun sliter og med noe eksem, men dette utbruddet har roet seg mye etter gjentatte bad for å få vekk møkka og riktig mat. 

Mange vil nok her tenke at det er bedre å la henne slippe, men vi klarer ikke å tenke i de baner.. ikke når det er snakk om en så glad jente som stråler over å endelig skal få lov å begynne å leve et godt liv etter flere år med kraftig vanskjøtsel, et liv i smerter. Og få henne ganske smertefri skal vi greie før jul... men det koster masse penger desverre. 

Det er fire hunder til som vil koste oss masse før jul, både fra samme sted som henne og fra annet sted, men vi tenker at de alle skal få et nytt liv, et godt liv som er så veldig fortjent etter alt de har vært gjennom. 

Oppdatering: Vi har sagt ja til ytterlige to hunder da vi føler at de og absolutt bør få en sjanse og det kan de nå takket være at dere er så hjelpsomme, så vi er veldig glade for fortsatt støtte <3

Lykke som fronter spleisen her har gått gjennom operasjoner og behandlinger men for hver gang har det dukket opp enda mer. Vi har etter flere uker med forsøk og stadig flere utfordringer besluttet å la henne få slippe å gå gjennom mer.. Hun er godt voksen og ville måtte gjennomgå flere måneder med operasjoner og rehabiliteringer med påfølgende smerter og antibiotikakurer. 







FLERE HUNDER TRENGER HJELP

65 950 kroner innsamlet

275 givere
Avsluttet 12.01.2021
82% av 80 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
DYREBESKYTTELSEN RINGERIKE er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×