LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å unngå konkurs grunnet nedstengning

Hjelp oss å unngå konkurs grunnet nedstengning

Innsamlede midler går uavkortet til å dekke løpende utgifter vi har i den tiden vi har blitt pålagt å stenge uten uten mulighet til å tjene penger!

Treningsspesialistene er et lite lokalt treningssenter plassert sentralt på Vålerenga i Oslo. Senteret vårt har spesialisert seg på trening av unge idrettsutøvere. Vi har hatt en tøff start og hadde akkurat begynt å få inntekt nok til å dekke faste utgifter i desember 2019. Så kom koronakrisen med først en nedstengning og nå i november en ny periode vi blir nektet å tjene penger uten at vi får tilbud om støtte fra det offentlige. 

Kom oss så vidt gjennom forrige nedstengning

I oktober 2020 klarte vi endelig å komme oss på bena igjen etter siste nedstengning, denne runden er jeg redd vi ikke greier det. Med den medlemsflukten vi har hatt de siste  mnd. har det vært vanskelig, men jeg som daglig leder i en bransje som er så usikker  forstår også at kundene blir lei og mister motivasjon til å trene. 

Treningsspesialitene har opprinnelig drevet siden oktober 2017, men måtte stenge og flytte etter bare et år i drift grunnet et meget useriøst leieforhold. I perioden da vi lette etter nytt lokale trente vi håndballagene i klubbens treningsrom i hallen og medlemmene våre som ønsket å følge med på lasset var midlertidig "utplassert" på treningssenteret eid av en bekjent.

Da vi fikk lokalet i Hedmarksgata i Mars 2019 hadde en god del av medlemmene falt fra og vi måtte starte nesten på bar bakke med å få inn nye medlemmer.

Les mer om vårt arbeid med idrettslag HER

Jobber for lokalungdommen

I tillegg til å trene flere av ungdomslagene til VIF håndball (bilde av VIF G03 på trening hos oss) startet vi i januar 2020 opp med et prøveprosjekt sammen med en skole i nærmiljøet; der tanken var å få ungdommer som ikke var fysisk aktive i «typiske lag-idretter» til å bli mer fysisk aktive ved å trene styrke i et hyggelig og inkluderende miljø med god oppfølging fra trygge erfarne voksne.

Vi rakk å holde på med prosjektet i ca. seks uker før koronaforskriften kom og ødela alt. Vi hadde satt opp et møte med utekontakten i bydelen for å få til en utvidelse av prosjektet i samarbeid med de. Dette møtet og dermed også prosjektet er nå utsatt på ubestemt tid og vi har dermed mistet et stor del av inntektsgrunnlaget vårt.

All inntekt er midlertidig fryst

Siden alle som trener hos oss er individuelle medlemmer kan vi ikke kreve at de betaler nå mens vi har stengt. .Det er noen medlemmer som har vært utrolig snille og bedt om å få lov til å fortsette å betale for å støtte opp i denne vanskelige tiden, noe vi er evig takknemlige for :heart:️ Det er allikevel ikke nok til å dekke faste utgifter som vi har som blant annet til husleie og strøm.

Det er ikke aktuelt for min del å ta opp mer lån til dette prosjektet nå da jeg allerede har lånt det jeg kan på boligkreditten på leiligheten min for å dekke kostnader til oppstart ikke en, men to ganger på litt over et år.

Ikke kvalifisert til å få støtte

Vårt lille senter kvalifiserer dessverre ikke til å få noen som helst form for støtte fra staten da vi ikke har noen ansatte. Grunnen til at vi ikke har noen ansatte eller tar ut lønn selv, er rett og slett at vi først og fremst fordi jeg ønsker at senteret skal gå rundt. Jeg selv jobber 100% ved siden av driften av senteret og med meg på laget har jeg to personlige trenere og to hjelpetrenere som alle er selvstendig næringsdrivende. De har naturligvis også mistet sin inntekt fordi senteret må holde stengt.

Uten din støtte må vi stenge for godt 

Nå er situasjonen for Treningsspesialistene så prekær at hvis vi ikke får hjelp til å dekke leien for tiden vi vi har blitt tvunget til å stenge, må vi nok stenge dørene for godt. Dermed blir også idrettsutøverene stående uten styrketreningstilbud.

Vi ber derfor om hjelp til støtte fra dere der ute for å få dekket husleien og strømmen som er pålydende 35.000,- per måned. Alle monner drar så ingen beløp er for små.

På forhånd takk 

Mvh 

Frode Nylund, daglig leder og eier av Treningsspesialistene AS

Om det skulle vise seg at vi allikevel skulle få støtte i etterkant vil pengene gå til å betale  til å støtte andre små bedrifter som oss selv som faller uten om dagens hjelpepakker :heart:️

Hjelp oss å unngå konkurs grunnet nedstengning

5 950 kroner innsamlet

13 givere
Avsluttet 30.05.2021
8% av 70 000 kr
Frode Christian Nylund sitt profilbilde
Verifisert
Frode Christian Nylund
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Frode Christian Nylund er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×