Bokutgivelse "En sykepleiers hverdag"
124 431 kr
367 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

124 431 kr124 % av 100 000 kr

Bokutgivelse "En sykepleiers hverdag"

Pengene skal brukes til å realisere bokutgivelsen av Anders Christoffersen sin debutbok "En sykepleiers hverdag". Pengene vil gå til å dekke redaktørarbeid, korrektur, omslagsdesign, trykking, distribusjon og markedsføring av boken.

Å være sykepleier er et av verdens mest spennende yrker! Vår stemme og vår erfaring trenger å bli hørt. I boken tar jeg deg med på vakter både på legevakt, i ambulansen, på nyfødt intensiv, på akuttmottak og på sykehjem. 

Boken er mine personlige opplevelser i møte med pasienter, og hvert kapittel er et nytt pasientmøte. Gjennom en rekke forskjellige historier belyses sykepleierhverdagen og mangfoldet i dette fantastiske yrket. 

Som sykepleier har jeg arbeidet på flere forskjellige steder. dette bidrar til stor variasjon i historiene og til spennende pasientmøter. I boken forteller jeg historiene som sett med sykepleierens øyne. 

Det har lenge vært en stor drøm for meg å kunne utgi en bok som dette og jeg føler disse historiene trenger å bli hørt. 

Jeg har en mulighet nå til å gi denne ut via Cingulum AS og trenger din hjelp til å realisere denne boken. For å sikre god kvalitet på manuset benytter jeg meg av ekstern objektiv redaktør som har gitt svært gode tilbakemeldinger. 

Dersom spleisen lykkes forventer vi å kunne starte utsending av bøker i starten av mars 2021. 

Etter dette vil vi arbeide med å få boken tilgjengelig på utvalgte bokhandlere og den vil også bli tilgjengelig på nettbutikken www.cingulum.no 

De fleste "belønningene" under inneholder én eller flere bøker. Ved å støtte denne spleisen vil du også være en av de aller første som mottar boken. Alle belønningene med bok innkluderer porto.

Jeg setter utrolig stor pris på all hjelp med å dele og tipsing om denne boklanseringen.  

*Husk å velge en belønning som inneholder bok dersom du ønsker å sikre deg en av de første bøkene. Velger du valgfritt beløp får vi ikke din adresse etc og vil derfor ikke sende deg en bok. Ønsker du å bare donere et beløp for å støtte publiseringen så kan du gjerne benytte deg av funksjonen "valgfritt beløp". 

Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Bok

  Bli en av de første som mottar boken ved å støtte spleisen med dette valget. Du mottar en usignert bok i posten så fort alle de signerte bøkene er sendt ut.

  299 kr

  120 har valgt denne180 stk. igjen
 2. Signert bok med tidlig levering

  Bli en av de aller første som mottar en signert bok i posten. Ved å støtte boklanseringen med en liten sum ekstra blir du en av de aller første som mottar boken, samt at du får en signert utgave.

  329 kr

  165 har valgt denne135 stk. igjen
 3. Signert bok med hilsen

  Ønsker du at jeg skal signere boken med hilsen eller f.eks. "Til Petter"? Velger du denne belønningen så tar jeg kontakt før boken sendes og hører hva du vil ha skrevet i boken. Husk å oppgi e-post adressen din slik at jeg kan høre hvilken hilsen du vil ha i boken.

  349 kr

  32 har valgt denne168 stk. igjen
 4. Signert bok, tidlig levering og navn på takkeside i boken

  Få en signert bok i posten og navnet ditt på en dedikert takkeside i selve boken. De som velger denne belønningen blir skrevet inn i en egentakke siden i bokens førsteutgave. Disse 100 bøkene er også de første som blir sendt ut.

  599 kr

  19 har valgt denne31 stk. igjen
 5. 3 signerte bøker

  Få tre signerte bøker i posten kort tid etter lansering. Det er også mulig å få en personlig hilsen i bøkene, eller f.eks. "Til Petter".Husk å oppgi e-post adressen din slik at jeg kan høre hvilken hilsen du vil ha i boken.

  899 kr

  4 har valgt denne196 stk. igjen
Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 925 152 161

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Anders Christoffersen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×