Oslo FilmrullKlubbs korona-vår 2021
1 000 kr
4 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

19% av målet oppnådd
1 000 kr19 % av 5 263 kr

Oslo FilmrullKlubbs korona-vår 2021

Alle pengene går til å dekke Oslo FilmrullKlubbs utgifter våren 2021, som anses som økte som følge av korona-krisen.

Kjære alle venner av den ekte filmen! Vi takker for alle bidrag til å fjerne underskuddet vårt fra 2016. Vi er nå helt uten røde tall (!), enn så lenge...

For trass i at de første vaksinene er satt på norsk jord er ikke korona-krisen over, og vi har fortsatt en vanskelig og, ikke minst, kostnadskrevende vår foran oss. Krisen har ført med seg begrensninger både i form av antall deltakere på visning og hvor det er praktisk mulig å gjennomføre et arrangement med tanke på avstandskravene. Dette igjen fører til økte kostnader, siden utgiftene til å få opptre på de få egnede lokalene som gjenstår nødvendigvis blir større, noe som er både naturlig og forståelig med tanke på at korona-krisen ikke bare rammer oss, men hele Oslos kulturliv.

Like fullt er situasjonen den at når vi i desember 2020 ser frem mot våren er vi i en økonomisk situasjon hvor vi ikke har råd til å dekke de utgiftene vi vil måtte for å oppnå de ambisjonene vi har om å jevnt tilby fire-seks visninger på ekte film i en uformell setting, gjennom dette bidra til Oslos kulturliv og forhåpentligvis gjennom vår satsning fremover kunne vokse i antall medlemmer tilstrekkelig til å bli så økonomisk bærekraftige som vi skulle ønske vi var.

I rene tall estimerer vi at pandemien medfører 10000-15000 i økte kostnader for oss for vårhalvåret avhengig av hvor mange visninger vi avholder, dvs. fire, fem eller seks. Filmklubbforbundet har allerede med storsinn gitt oss 5000 i korona-støtte, noe vi takker dem stort for, men vi er fremdeles et stykke unna å få dekket de økte utgiftene, og vi har derfor startet denne spleisen som, hvis den lykkes, sammen med pengene fra filmklubbforbundet vil gi oss de ekstra 10000 vi trenger for å i det minste kunne dekke utgiftene til å avholde fire visninger, som er vårt minimumsmål per halvår. Det ujevne beløpet er for å dekke gebyret til spleis.no.

Så dersom du kan finne plass i ditt allerede proppfulle, brennende og blødende hjerte til å gi støtte enda én gang, eller kanskje for aller første, så vil vi være deg uendelig takknemlig, og vi ser frem til å se deg på våre visninger utover våren, først med Jonathans første eventyr, som vi håper også kan bli ditt første i 2021, og vi gleder oss til å vise den som vår første visning noensinne med Xenon-lampe og dermed mye mer lys og detaljer i det fantastiske analoge bildet vi alle elsker.

Så til slutt, vi håper du vil støtte oss videre og at en kanskje også kan tenke at en ved å støtte oss bidrar til å støtte Oslos kulturliv.

Ha et fryktelig godt nytt år i 2021, og takk for det gamle! Vi tror vi snakker for mange når vi sier at vi har fått mer enn nok av 2020 for lenge siden. Sees!

Hilsen

Oslo FilmrullKlubb

som stadig er

Norges eneste 100% analoge filmklubb.

Opprettet av

Orgnr. 917 349 282

Pengene utbetales til OSLO FILMRULLKLUBB
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
OSLO FILMRULLKLUBB er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×