Lansering av Psynapse
40 725 kr
68 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

81% av målet oppnådd
40 725 kr81 % av 50 000 kr

Lansering av Psynapse

Midlene skal gå til drift av organisasjonen og for å finansiere planlagte kampanjer

Støtt vårt arbeid for en fornuftsbasert ruspolitikk

Psynapse jobber for å endre holdningene ovenfor personer som bruker psykedelika og MDMA, og for at lovene for rusmidler og rusmiddelbruk skal være basert på forskning og respekt for menneskerettighetene. 

Vår visjon er å skape et åpent, varmt og bevisst samfunn, som anerkjenner folks bruk av psykedelika og MDMA til rekreasjonelle, spirituelle eller terapeutiske formål. Vi gjør det gjennom informasjons- og påvirkningsarbeid.

Psynapse består av en liten gruppe engasjerte frivillige, og vi er helt avhengig støtte for å få gjennomslag.

Hvordan vi jobber

Psynapse jobber prosjektbasert. Vi prioriterer prosjektene som vi mener har størst mulighet for å få gjennomslag, enten ved å få til konkrete endringer, eller ved å flytte debatten ett skritt fremover. Dette gjør det mulig for oss å ha en liten administrasjon, slik at ressursene og midlene i størst mulig grad blir brukt til prosjekter. Det er viktig at dere som støtter oss at kan se konkrete resultater av arbeidet vi gjør. 

I 2020 har fokuset vårt vært på å bidra til å sikre gjennomslag for rusreformen. Dette har vi gjort ved å bidra til kampanjen Straff Skader, utviklet av Foreningen Tryggere Ruspolitikk med støtte fra en rekke andre organisasjoner. Vi mener at rusreformen er et viktig avstigmatiserende tiltak, og et nødvendig skritt på veien mot et mer åpent, varmt og bevisst samfunn. 

Høsten 2021 planlegger vi en kampanje for å fjerne viltvoksende spiss fleinsopp fra narkotikalista. Siden fleinsopp ikke er regulert av narkotikakonvensjonene, og viltvoksende sopp i liten grad bidrar til en illegal økonomi, mener vi at dette er det enkleste området å få til endring på. Kampanjen følger lignende modell som “Decriminalize Nature” i USA. 

Vi befinner oss i en brytningstid, der gamle fordommer og moralisme er i ferd med å erstattes med en ny, mer kunnskapsbasert tilnærming til rusmidler og rusmiddelbruk. Vi gleder oss til veien videre, og håper du vil bli med på laget!

Takk!

Opprettet av
Psynapse

VerifisertJørn Kløvfjell Mjelva er ansvarlig for spleisen

Pengene utbetales til

Orgnr. 914 740 045

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Jørn Kløvfjell Mjelva er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×