LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp FYR! Gastropub gjennom ny skjenke- og konsertstopp.

Hjelp FYR! Gastropub gjennom ny skjenke- og konsertstopp.

Hjelp FYR! over "kneika" - det rammer nådeløst med BÅDE skjenke- og arrangementforbud nå igjen.

Etter påtrykk fra lokale krefter og FYR! sine trofaste gjester, har jeg opprettet en spleis for at FYR! Gastropub kan klare seg over «kneika» som rammer ekstra hardt nå på nyåret med påfølgende nye nasjonale restriksjoner IGJEN! Bransjen er allerede i knestående etter forrige runde . De fikk skjenke- og arrangementstopp i november ifjor og måtte avlyse mange kjente artister som skulle ha gjestet FYR! Gastropub før jul. Mange planlagte konserter og arrangement både for barn og voksne blir nå utsatt og FYR! Gastropub mister 80 % av inntektene sine pga dette. Ingen kompensasjonsordninger treffer en nyoppstartet bedrift som ikke alene har pubdrift og/eller bare konserter. De holder seg pr nå flytende ved å jobbe dugnad og holde kostnadene nede, så langt det lar seg gjøre uten at gjestene blir skadelidende. FYR! Gastropub valgte å holde stengt i jula nettopp pga dette.

Planen var å kjøre igang med booket program for livemusikk og barnekino/musikkquiz/filmkvelder osv fra januar igjen. Pr nå må de dessverre IGJEN flytte og/eller avlyse planlagte arrangement en god stund fremover. Kompensasjonsordningene lar fortsatt vente på seg og alle myndigheter peker på hverandre. Ref: RHA innlegg før jul.

FYR! Gastropub har etablert nærmere 20 arbeidsplasser i en vanskelig tid og har laget et utested på Sætre med livemusikk hver helg, som er blitt meget populært. Både artister, band og gjester har uttrykt sin bekymring for situasjonen som nå fører til at nye arrangementer blir avlyst.

SÅ min bønn til dere som ønsker at stedet skal overleve og som ser frem til en helt fantastisk vår og sommer med masse liv og røre i sentrum, festival og livekonserter, samlingspunkt for både små og store - vær så snill å vær med på spleisen!

Ved å gi ditt bidrag, uansett størrelse, er dere med på å nå FYR! Gastropub sin visjon om å bli det beste stedet for livemusikk, festivaler og opplevelser i mils omkrets. Et samlingspunkt uten sidestykke på Hurum og å sette Sætre på kartet!


Hjelp FYR! Gastropub gjennom ny skjenke- og konsertstopp.

41 957 kroner innsamlet

80 givere
Avsluttet 08.02.2021
16% av 250 000 kr
ELABEN AS mottar pengene
FYRS! Venner sitt profilbilde
FYRS! Venner
Verifisert
Tom Erik Rennan står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Tom Erik Rennan er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×