Preppemaskin Kirkerudbakken skisenter
32 348 kr
88 givere
1 dag igjen

En tjeneste fra SpareBank 1

32 348 kr6 % av 500 000 kr

Preppemaskin Kirkerudbakken skisenter

Kirkerudbakken Skisenter Vi søker støtte til preppemaskin i Kirkerudbakken Skisenter. Kirkerudbakken Skisenter blir drevet av Bærums Skiklub. Alle pengene som samles inn går til innkjøp av preppemaskin.

 Kirkerudbakken Skisenter blir drevet av Bærums Skiklub. Driften av skisenteret medfører store utgifter for idrettslaget, men vi ser det som et stort samfunnsansvar å videreføre dette. Ved at det er idrettslaget som legger føringen, sikrer vi at prisnivået på bl.a kortsalg holdes lavt. Dette fører til at de fleste kan benytte seg av tilbudet.Skoler og barnehager kan leie anlegget, som da er nypreppet, til svært redusert pris på dagtid til skidager og aktiviteter. Dette gjøres uten profitt.  Dugnadsånden i Bærums Skiklub er stor. Alle foreldre i alpint/freeski og snowboard bidrar med  dugnad for at vi skal kunne ha et godt tilbud midt i Bærum. Dette er oppgaver som heisvakter i ukedagene, gjennomføring av alle våre renn ila sesongen, klipping av bakken på høsten, vedlikeholde rails etc.Gjennom hele vinteren henter Bærums Skiklub skiskole barn i SFO-tiden med buss fra skoler i Asker og Bærum. For mange barn er dette første møte med skiglede. Bakken er alltid ny preppet og forholdene er meget bra. Veldig mange av dagens gode utøvere kommer fra Bærums Skiklub og Kirkerudbakken. Det er viktig at bakken kan tilby gode treningsforhold for de aktive og er så godt preparert slik at «vanlige» brukere trives her og kommer tilbake.

Sesongen 2019-2020 var værmessig dessverre veldig dårlig. Da holdt kundene seg hjemme og omsetningen ble deretter. Det regnet stort sett frem til 12. mars og da kom solen og covid-19. Senteret ble pålagt stengt 12. mars. Det var da flere uker igjen av sesongen. For å få fine forhold i bakken trengs det preppemaskiner. Vi har hatt 2 preppemaskiner tidligere, men de siste tre årene har ikke økonomien forsvart mer enn en preppemaskin. Den ene maskinen vi har er så gammel (16 år) at vi er usikre på hvor lenge den holder samt at det er kostbart å reparere en gammel maskin.Vi søker nå støtte til å kjøpe/lease ny preppemaskin. Preppemaskin er samme med snøproduksjonsanlegg det viktigste redskapet for å drive et skisenter.

En støtte fra dere  vil bety at vi har egenkapital ift en leasingavtale på ny prepper eller til kjøp av en brukt prepper. Vi vil da kunne opprettholde skidager, skiskole og tilrettelegge for gode opplevelser både i organisert idrett og for barn/unge utenfor organisert idrett. Vi sier ofte at vi er  «Bærums største barnehage».

Opprettet av
Bærums skiklubb
Pengene utbetales til

Orgnr. 971 491 531

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Hans Sigurd Strand Kristiansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×