Til minne om Trond Bjerkestuen
707 796 kr
2 540 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

707 796 kr94 % av 750 000 kr

Til minne om Trond Bjerkestuen

Alle penger går til Trond sin datter. Dette for å dekke utgifter til begravelsen og for å gi henne økonomisk hjelp på veien videre. Hun står fritt til å bruke midlene som hun selv ønsker. Tusen takk❤️

Under arbeid med å klargjøre isbanen for ambulansepersonell sin kjøretrening, gikk Trond igjennom isen og omkom. 

https://www.tv2.no/nyheter/11923116/

Trond var en ildsjel, venn og en fargeklatt  som satte lille Tretten på kartet. Cadillac Diner, trucktreffet og ikke minst isbanen som har gitt glede til så ufattelig mange.

Nå må vi gi litt tilbake og denne spleisen skal gå uavkortet til Trond sin datter, Britt  Irén. Dette for å dekke utgifter til en begravelse som skal være Trond verdig. Samtidig vet jeg at dette er penger som kommer meget godt med på veien videre. Britt Irén har støttet sin far i tykt og tynt hele veien, også økonomisk og administrativt.  Utallige timer både på isbanen og på dineren. For henne økonomisk har dette ikke vært noen gullgruve og jeg håper alle som har hatt glede av isbanen, dineren og Trucktreffet, nå gir noe tilbake til henne også.

Viktig info:

Givergleden og publisiteten har gått over all forventning. Det er derfor meget viktig at alle er inneforstått at ingen må legge press på Britt Irén om veien videre. Hun vil nå slippe de økonomiske bekymringene i tillegg til tapet av sin far. Hun skal selv få velge hva pengene brukes til og fortjener hver eneste krone.

Tusen takk til alle som har bidratt og jeg håper beløpet bare øker. Dere er fantastiske❤

Lyser fred over Trond sitt minne❤

Etter samtale med Trond sin datter i kveld, 26/1, så ønsker hun å takke alle som bidrar. Hun er i dyp sorg, men samtidig overveldet over støtten hun har fått. Nå må hun og familien få tid til å sørge og komme tilbake til en ny hverdag uten en kjær far, bror, sønn og onkel, som vil bli dypt savnet.                        Tusen takk alle sammen❤

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Jonny Tangen
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Jonny Tangen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×