Prosjektbilde for Ber om din hjelp til å betale for kreftbehandling som jeg ikke får dekket i Norge.

Ber om din hjelp til å betale for kreftbehandling som jeg ikke får dekket i Norge.

Alle pengene som samles inn går til kreftbehandling.
  • I juni  2019 endret livet mitt seg over natten da jeg fikk pusteproblemer og ble dårlig.  Etter noen uker og sykehusinnleggelse fikk jeg vite at jeg hadde småcellet lungekreft. En hissig kreft som det har vært lite oppmerksomhet rundt og det gies et standard pakkeforløp med stråling og cellegift. Det er desverre ikke en behandling som gir deg livet tilbake men kan gi forlenget levetid og det har den gitt meg. Noen blir friske men alt for mange dør av denne typen kreft. Det er noen lyspunkter i behandling men for meg er det for sent med den type behandling. Og da er det et spørsmål om tid. Det finnes behandling som jeg kan få i Tyskland og i Holland samt London for denne type kreft hvor de har kommet mye lengre med nyere behandlingsmetoder.   I Norge gies det ikke mange andre muligheter enn standard behandling. 
  •  Mitt valg har falt på Tyskland hvor målet er å få flere år med livskvalitet og større sjanse for tilfriskning.  For å få det til trenger jeg økonomisk støtte fra deg og det norske folk da jeg ikke kan klare å  betjene de økonomiske utgiftene som  trengs for å få det til. Første behandling koster ca. 230.000.- og avhengig av hvor mange behandlinger som skal til kan det bli opp mot 1 million. Det vet man ikke på forhånd. Det å vite at man har pengene er også en lettelse som påvirker helsen positivt. Jeg vet at dette er mye å be om og jeg  er nødt til å prøve denne  veien selv om jeg kjenner at det ligger langt inne. Og det haster fordi sykdommen tar ikke pause. Jeg er 59 år, mor, søster, datter og venn. Arbeidet mange år i hjemmesykepleien hvor jeg måtte slutte på grunn av kreften og er nå uføretrygdet. Jeg er enslig og det er begrenset hva jeg kan sette til side og klare å betjene samt hvor lang tid jeg har til å gi alt av krefter for et lengre liv.  Nå har jeg snart solgt det jeg kan selge men det monner ikke og derfor ønsker jeg og ber dere der ute, de jeg kjenner og de jeg ikke kjenner om å bidra. Smått og stort taes imot med takknemlighet og glede. Jeg vil ikke dø, jeg vil så inderlig leve et liv så lenge jeg kan. Da trenger jeg all den hjelp  jeg kan få fra deg og dere der ute. 

Ber om din hjelp til å betale for kreftbehandling som jeg ikke får dekket i Norge.

43 575 kroner innsamlet

144 givere
Avsluttet 06.09.2021
10% av 400 000 kr
Merete Nodland sitt profilbilde
Verifisert
Merete Nodland mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Merete Nodland er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×