En gang Salem, alltid Salem! Salem alumni-aksjon til nybygg!
22 750 kr
20 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

151% av målet oppnådd
22 750 kr151 % av 15 000 kr

En gang Salem, alltid Salem! Salem alumni-aksjon til nybygg!

Er du en av oss som har tilhørt Salem-miljøet i studietida, og er takknemlig for minnene, vennene og fundamentet du fikk med deg videre? Nå kan vi få gi noe tilbake til fremtidige Salem-generasjoner!

A TRIP DOWN MEMORY LANE

Mange tusen tidligere Trondheimsstudenter, både gløsere, dragvollinger og Histere, har vært innom Salem i årenes løp. Eller er du kanskje en NTHer? Respekt. For mange av oss var lørdagskveldene høydepunktet i uka, og cellegruppa de vi fikk nærmest. Vi gikk på Oskar-show på høsten der vi lo oss skakke av gode og mindre gode kortfilmer, vi kjøpte digge kanelboller på The Holy Cookie etter møtet, og ble hengende igjen i kafeen til møtevertene kastet oss ut, eller fortsatte kvelden på en hybel i et Salem-kollektiv. Kanskje du stod i rekkene med oss i Kontrast og du også var mer opptatt av vedkommende foran enn å synge rent. Og noen av oss var med i tjenestegrupper, i Salemrevyen, eller likte best å sitte stille på bakerste benk. Uansett hvem du var - så var du en del av noe større, og en del av fellesskapet!

PLANER OM NYBYGG

Det var ikke alle av oss som fikk det med oss, men i styrer og stell har det blitt snakket om nybygg i over 20 år. Minst. Om du ikke har vært innom Salem på noen år, kan vi forsikre deg om at alt ser akkurat ut som det pleide, pluss litt forfall som skyldes tidens tann. 

NÅ har tiden kommet for å bygge nytt bygg! Lillesalen skal rives og erstattes med lyse, trivelige kafélokaler og et nytt inngangsparti mot Repslagerveita, det bygges en andreetasje der det blir undervisningslokaler og grupperom som både Gå ut senteret (som Salem har blitt en av eierne til) og søndagsskolen kan bruke, i tillegg til ledermøter og alt annet vi driver med. Vi får flere øvingsrom til lovsangsteamene i kjelleren, nye toaletter (som ikke står og renner konstant), og et stort og fint kjøkken! Storsalen, som har sett lik ut så lenge VI kan huske, skal oppgraderes og utvides med en messanin (andreetasje) i bakkant med plass til drøyt 100 personer til, og vi skal rehabilitere tregården slik at vi f.eks. får ventilasjon på møterommet. Slutt på klamme møter med vinduer på vidt gap og bussene susende forbi slik at vi ikke hører hverandre - for en drøm (dere som har vært på ledermøter vet hva vi snakker om)! Nå er vi i sluttspurten, og hvis alt går etter planen, håper vi bygget skal stå ferdig til innflytting i 2022. Vi har allerede samlet inn nesten 8 millioner i egenkapital, og skal nå få samlet sammen siste millionen vi har mål om. Det nærmer seg målstreken!

NYE GENERASJONER SALEM-FOLK

Målet med alt dette, er blant annet å kunne nå ut til nye generasjoner studenter og unge voksne, få plass til all aktiviteten vi ønsker å ha i bygget, og bli et nytt og bedre tilpasset (i alle fall rent fysisk) hjem for de tusenvis av Salem-folk som vil flytte til byen i de kommende tiårene. 

Vi inviterer herved deg som har vært en del av Salem-historien, som deler de gode minnene og fundamentet du fikk med deg herfra, til å gi et bidrag slik at vi kan føre denne arven videre. Dersom vi er 1000 tidligere studenter som gir 100 kroner hver, blir det 100.000 kroner (dere gløsere tok sikkert den ganske kjapt i hodet)! Vi har i tillegg, som du kan se i filmen, en giver med på laget, som vil doble beløpet som kommer inn, og gaven du gir, får dermed dobbel effekt!

EN UTFORDRING

Til sist vil vi utfordre deg, om du velger å gi en gave selv eller ikke, til å utfordre fem av de du hang med i Salem-tida, til å bidra til aksjonen. SAMMEN kan vi utgjøre en stor forskjell for fremtidens studenter i Salem! 

Mer om bygget og status på innsamling finner du her.

Opprettet av
Salem 2022

VerifisertJann Even Andresen er ansvarlig for spleisen

Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Jann Even Andresen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×