Gjerpens egen isleggingsmaskin
6 500 kr
31 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

6 500 kr4 % av 150 000 kr

Gjerpens egen isleggingsmaskin

Alle pengene som samles inn vil bli brukt til en isleggingsmaskin.

Gjerpen IF har denne vinteren anlagt en 600 kvm stor skøyteis på vår asfalterte street basketball bane. Skøyteisen er anlagt med enkle hageslanger, kalde våte hender og enorm dugnadsinnsats. Dette har klubben gjort for å stimulere til fysisk aktivitet hvor barn og unge kan møtes på egne premisser uten at det skal koste noe. Det er et forebyggende tiltak slik at barn og unges hverdag skal være mindre stillesittende på en årstid hvor man er mye inne. Å være på skøyteisen er morsomt, sosialt og er en arena for mestring. For å kunne opprettholde skøyteisen gjennom vinteren og vintrer som kommer ønsker vi å kjøpe en ismaskin som kan brukes bak en traktor som vi allerede har.

Med en gang skøyteisen var klar, ble den svært raskt veldig populær Skolene bruker den mye på dagtid og på ettermiddagen er det et yrende liv. Vi ser også at barn som ellers ikke hadde hatt en muligheten til å stå på skøyter, nå har et gratis tilbud i sitt nærområde. Klubben har alt investert i nye skøyter, køller og hjelmer som kan lånes gratis på klubbhuset. 

Vi håper at dette kan bli et årlig tilbud, og trenger derfor LITT hjelp fra så mange som mulig! "Alle monner drar!" Vi har også søkt Anthonstiftelsen om ekstra støtte. Oppnår vi ikke målet for en ismaskin, vil pengene uansett bli brukt direkte inn i anlegget som igjen brukes av våre barn! 

Hilsen Gjerpen IF - skøytedugnadsgjengen. 

Opprettet av
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til

Orgnr. 971 322 888

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Lilly Marie Jamtvedt er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×