LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Vi nærmer oss veldig!

Vi nærmer oss veldig!

Hver eneste krone går til seilbåten

Det er nå det gjelder

Hvert år så leier vi seilbåten vi bruker om sommeren. Vi har vært så heldige at vi får leie den samme båten i alle de ti ukene vi er på tur med barnefamilier. Vi vet at vi har vært heldige, for uten denne avtalen så hadde vi ikke klart å gjennomføre 62 dagsturer med barnefamilier, med over 600 gjester i løpet sommerferien. Vi har derfor gruet oss veldig til den dagen telefonen ringer og båten skal selges.

Den telefonen har kommet nå…

Vi har derfor bestemt at vi skal gjøre alt vi kan for å sørge for at denne båten, som har vært med oss i mange år, blir vår! Skal vi klare det, så trenger vi all den hjelpen vi kan få. Hver eneste krone vi får inn på denne spleisen går til å kjøpe båten og vi skal jobbe hver eneste dag får å nå målet vi har satt på denne spleisen. Barnefamiliene som er med oss på seilbåtturene, ser på dette ferietiltaket som et av de viktigste de kan være med på om sommeren. Vi har kommet et stykke på veien, men vi trenger deg!

Båten har en verdi på over 1.3 millioner kroner. Vi har fått muligheten til å kjøpe båten for 1.1 million dersom vi kjøper den til organisasjonen vår og dersom vi klarer å få til avtalen innen 1.mai.

REGNESTYKKET

Vi har i dag 210.000,- som vi kan bruke til å kjøpe båt. Penger vi har fått inn til nettopp dette formålet av givere som ønsker at vi skal få gjennomført drømmen vår.

Vi har 200.000,- som egentlig skulle brukes til å leie båt i sommer, som vi gjør hvert år, men disse pengene bruker vil til å kjøpe båten istedet.

Det betyr at vi har 410.000,- som vi vet 100% sikkert at vi kan kjøpe båt for. Da mangler det 690.000,-. 

OPPDATERINGEN

Hver eneste uke kommer vi til å oppdatere hver eneste gave som har kommet inn til seilbåten, så du alltid kan følge hvor nærme vi er målet vårt. Helt frem til slutten av april vil du bli oppdatert på hvor mye som mangler for at vi skal nå målet vårt. Det skjer her på Spleis, på vår facebook og på våre hjemmesider.

Vi krysser fingrene, og vil på forhånd få lov til å si tusen hjertelig takk for hver eneste krone du gir til oss for at vi skal kunne fortsette vårt største prosjekt. Uten deg, uten dere - så får ikke Rett Fram Opplevelser gjort noen ting!

Med stor hilsen og en god sommerklem, fra oss i Rett Fram Opplevelser

http://www.rett-fram.no

http://www.facebook.com/rettframopplevelser

mailto:ronny@rett-fram.no

Mob: 996 84 999

Vi nærmer oss veldig!

187 575 kroner innsamlet

278 givere
Avsluttet 17.04.2021
50% av 369 000 kr
RETT FRAM OPPLEVELSER sitt profilbilde
RETT FRAM OPPLEVELSER mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
RETT FRAM OPPLEVELSER er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×