Hjelp oss på veien tilbake til hverdagen!
55 100 kr
18 givere
34 dager igjen

En tjeneste fra SpareBank 1

55 100 kr110 % av 50 000 kr

Hjelp oss på veien tilbake til hverdagen!

Pengene vi samler inn går til å re-starte vår aktivitet i junioravdelingen og skape ny motivasjon og idrettsglede etter Korona pandemien!

Idretten har som mange andre tøffe tider under Korona pandemien. Aktivitet har blitt stengt ned, våre utøvere har ikke kunne møtes i hallen for å spille innebandy og noen har sluttet... Klubben har fått kompensert for noen av de økonomiske tapene vi har fått ved avlysninger av våre cuper og kamper, men dette dekker dessverre bare noe av våre tap.

Vi syntes dette selvfølgelig er veldig trist! Men vi har ikke tenkt å gi opp! Neste sesong starter så fort myndighetene lar oss starte opp igjen for fullt. 

I denne sammenhengen tenker vi og gjøre en stor innsats for å få alle utøvere tilbake til trening om kamp og vi tenker oss en rekke aktiviteter for å få dette til å skje. Noe av dette vil koste penger og derfor håper vi at du med et beløp, stort eller lite alt teller, vil hjelpe oss med et lite bidrag i SPLEISEN vi har opprettet.

Pengene vi får inn er tenkt brukt til kjøp av utstyr, utdannelse av nye trenere, leie av lokaler til aktiviteter og andre formål som kan føre til økt rekruttering for oss.

EN FOR ALLE - ALLE FOR NOR!

Opprettet av
NOR 92 Innebandyklubb
Pengene utbetales til

Orgnr. 983 251 250

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Jarle Gommerud er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×