LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Innsamlingsaksjon for Aktiv mot kreft gjennom #teamZalaris i Norseman 2021

Innsamlingsaksjon for Aktiv mot kreft gjennom #teamZalaris i Norseman 2021

Pengene som samles inn går i sin helhet til Aktiv mot kreft, som jobber med å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen. Aktiv mot kreft etablerer treningssentre på kreftsykehus i Norge og støtter forskning på fysisk aktivitet og kreft.

Jeg har vært så heldig å få være én av fem utvalgte til å representere #teamZalaris i Norseman Xtreme Triathlon 2021. Som en del av #teamZalaris får jeg også muligheten til å samle inn penger til Zalaris' partnerorganisasjon Aktiv mot kreft og samtidig øke bevisstheten rundt kreftsaken og Aktiv mot kreft's arbeid. Forskning har vist at fysisk aktivitet kan gi økt behandlingseffekt, redusere bivirkninger og gi bedre helse og livskvalitet for kreftpasienter. Aktiv mot kreft sitt arbeid er med andre ord svært viktig for mange kreftpasienter. 

Gjennom deltakelsen i Norseman ønsker jeg å inspirere til fysisk aktivitet og idrettsglede blant vanlige folk, samt å vise at det meste er mulig med hardt og målrettet arbeid. I 2021 vil jeg konkurrere nasjonalt og internasjonalt som en profesjonell triatlet, og Norseman blir naturlig nok et hovedmål for sesongen. Målet er å krysse målstreken på Gaustadtoppen som førstemann. Som representant for #teamZalaris er det imidlertid ikke bare for egen del at man deltar. Det å få muligheten til å samle inn penger til Aktiv mot kreft og samtidig få være med i det som er regnet som verdens hardeste triatlon er noe jeg er enormt takknemlig for.

I tillegg til å etablere innsamlingsaksjonen ønsker jeg selv å være med å bidra til at Aktiv mot kreft kan fortsette sitt gode arbeid. Jeg har har derfor bestemt meg for å donere 10% av premiepengene jeg vinner i 2021 til Aktiv mot kreft.

Alle bidrag til innsamlingsaksjonen, store som små, settes veldig stor pris på!

Med vennlig hilsen,

Jon Sæverås Breivold

Innsamlingsaksjon for Aktiv mot kreft gjennom #teamZalaris i Norseman 2021

43 450 kroner innsamlet

23 givere
Avsluttet 15.08.2021
57% av 75 000 kr
 AKTIV MOT KREFT sitt profilbilde
AKTIV MOT KREFT mottar pengene
Jon Sæverås Breivold sitt profilbilde
Verifisert
Jon Sæverås Breivold
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Jon Sæverås Breivold er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×