LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Norsk Nettverk for Down Syndroms kortfilmprosjekt: Dancing man!

Støtt Norsk Nettverk for Down Syndroms kortfilmprosjekt: Dancing man!

Pengene som samles inn vil brukes til å betale filmens produksjonskostnader

Verdensdagen for Downs Syndrom er en festdag for mange, både barn og unge med Downs syndrom, og deres venner - nesten på lik linje med 17. mai! I år hindrer pandemien oss i å lage sosiale markeringer på dagen. Derfor vil NNDS, i samarbeid med et kunstnerisk dugnadslag, lage en kortfilm, med mål om å skape glede, entusiasme og ny giv. Filmen skal markere 21. mars som en FESTDAG.

I filmen skal skuespiller Svein Andre Hofsø danse gjennom Grand Hotel til musikk av Øystein Grenis "You Got It". I skrivende stund jobber en enestående gjeng innen filmproduksjon, dans og musikk, non stop for å kunne realisere denne filmen, under svært utfordrende arbeidsforhold. Samtlige som arbeider på produksjonen har lagt mange timer ned i arbeidet, uten krav om honorering.

Det er ikke gratis å lage film, selv om dugnadsånden er på topp. Derfor ber vi nå vårt potensielle publikum om bidrag, slik at vi kan realisere en annerledes og etterlengtet festfilm med Downs syndrom i fokus. Bli med på feiringen! Alle monner drar!

Etter første dag på sett:

Svein Andre Hofsø's kommentar til filmen:

Denne filmen er viktig fordi den viser at mennesker som har en utviklingshemming kan noe og er noe. Det er morsomt og slitsomt å være på sett, men sånn er det i filmbransjen og jeg skal holde ut til siste slutt.

Filmfotograf Bjørn Wad's kommentar til filmen:

Det er viktig for oss å lage en gjennomarbeidet film av høy kvalitet, som både skiller seg ut og tilføyer noe nytt. Det er utrolig stas å arbeide med en skuespiller som Svein Andre, spesielt i de spennende omgivelsene Grand Hotel har stilt tilgjengelige for oss. Dette er virkelig en unik mulighet for oss alle.

Styremedlem i NNDS, Maria Belland Olsen, sier:

På verdensdagen for Downs syndrom trenger vi en festfilm, med et vakkert og kreativt uttrykk. Vår skuespiller har Down syndrom, men handlingen i filmen spinnes ikke rundt dette. Filmen skal ikke belære eller oversympatisere, men vekke positive følelser og engasjement hos unge voksne med Down syndrom. 

Informasjon om Norsk Nettverk for Down Syndrom (NNDS).

Norsk Nettverk for Down Syndrom et frittstående nettverk for alle med Down Syndrom eller med interesse for Down Syndrom. Formålet er å samle og spre informasjon om Down Syndrom og medvirke til at mennesker med Down Syndrom får et best mulig liv.

Selv om rammevilkårene for mennesker med DS er blitt stadig forbedret er det fortsatt mange muligheter for ytterligere forbedringer. Hvordan mennesker med DS blir mottatt i vårt samfunn er i stor grad avhengig av holdningene i samfunnet. NNDS deltar aktivt i holdningsskapende arbeid gjennom påvirkning og argumentasjon overfor våre politiske myndigheter. For mer informasjon om NNDS se www.nnds.no.

Rock sokkene 21.3 - vi er alle #likeunike

Støtt Norsk Nettverk for Down Syndroms kortfilmprosjekt: Dancing man!

61 552 kroner innsamlet

210 givere
Avsluttet 21.03.2021
76% av 80 000 kr
Norsk Nettverk for Downs Syndrom sitt profilbilde
Norsk Nettverk for Downs Syndrom
Verifisert
Maria Belland Olsen står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Maria Belland Olsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×