LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtte til etablering av ny drift av Munkehaugen Kultursenter

Støtte til etablering av ny drift av Munkehaugen Kultursenter

Alle pengene som samles inn går til og åpne Munkehaugen igjen. Det skal igjen være mulig å ha konserter, workshops, leie ut rom til kunstnere, musikere, konserter, kurs og opplæring. Mislykkes vi skal pengene gå til et annet viktig kulturtilbud i Arendal

Kommunen sier vi mangler 250.000 for å komme i mål med første året. Vi er helt målløse etter all støtten. Det varmer oss alle langt inn i sjela. Vi ønsker å støtte MONK AS som vil overta driften av Munkehaugen kultursenter i Arendal. Arendal kommune vil ikke lengre drifte Munkehaugen som kultursenter men vil selge bygget som har vært et kulturhus siden 1990. MONK AS er stiftet av Scenekunst sør og Sørf. (Sørnorsk kompetansesenter for musikk) som er regionale kompetansesentre innen feltene scenekunst, visuell kunst og musikk i region Agder.

Blant våre hovedmål er å bidra til å utvikle og styrke aktivitet innen kunstfeltene i regionen, - heriblant i Arendal. For mer informasjon om oss se hjemmesidene scenekunstsor.no, agderkunst.no, sorf.no. Overordnet idé Munkehaugen har i mange tiår fungert som et levende kulturhus, et sentralt sted for kulturutøvere og kulturinteresserte i Arendal, -en identitetsskaper for noen og en møteplass for mange blant Arendals befolkning. Dette er verdifullt for en by, for et bomiljø og et oppvekstmiljø, det er kvaliteter som ikke er lett å gjenskape. Dette miljøet og verdiene som er bygget opp over tid ønsker vi at skal ivaretas også fremover.

Når det gjelder det profesjonelle kunstfeltet har Arendal lav aktivitet og få kunstnere, og blant årsakene er manglende øvings- og produksjonslokaler for de profesjonelle bransjene. Frigjøringen av arealer på Munkehaugen åpner en gyllen mulighet for å skape rom for flere profesjonelle kunstvirksomheter. 

Støtte til etablering av ny drift av Munkehaugen Kultursenter

163 576 kroner innsamlet

353 givere
Avsluttet 01.05.2021
81% av 200 000 kr
Vi som støtter Munkehaugen Kultursenter
Verifisert
Ole Johan Lillegaard står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Ole Johan Lillegaard er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×