LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Bidra til en tryggere og mer effektiv skolehverdag

Bidra til en tryggere og mer effektiv skolehverdag

Alle pengene som samles inn går til å få testet vårt produkt på Buskerud vgs.

Scanr Ub har deltatt i fylkesmesterskap for ungdsomsbedrifter. Vi vant 6 priser; 

- Beste Markedsføring, 

- Beste Samarbeid med næringslivet, 

- Største Verdiskapningspotensiale

- Beste Regnskap

- Beste Kundeopplevelse på nett

- Og sist men ikke minst Beste Ungdomsbedrift

Vi skal nå videre til NM for å konkurrere i disse prisene. 

Neste steg i realiseringen for vårt produkt vil være å bruke Buskerud videregående som testskole. For å kunne gjennomføre dette, må vi utvikle et software-system og 55 enheter. Vårt prisoverslag på dette er 100 000 kr. 

Kort om oss og idéen

Scanr er en ungdomsbedrift som ble etablert i 2020 ved Buskerud videregående allmennfaglig studieretning. Vi er 6 motiverte og engasjerte elever som jobber for å gjøre skolehverdagen enklere og tryggere. 

Vi er selv elever på en videregående skole, og ser at fraværsføring stjeler en stor del av undervisningen. Etter gjennomført markedsundersøkelse, var resultatet at 76 klokketimer i løpet av ett skoleår forsvinner til fraværsføring. Vi har også merket oss et behov innenfor arbeidssektroren. Det kan ofte være en utfordring å holde kontroll på timelister. Derfor arbeider vi i Scanr UB for å forenkle fraværsføring ved skoler, og timelisteføring for bedrifter. Disse enhetene har vi valgt å kalle Scanr InSchool og Scanr AtWork. Scanr InSchool er en enhet som skal effektivisere fraværsføringen og forbedre sikkerheten på skoler. Med Scanr InSchool kan vi minimere tid brukt på fravær til 5 min i løpet av et skoleår. Scanr AtWork monteres i hvert klasserom ved inngangsdørene. Denne enheten vil automatisk føre timelister. En felles funksjon er at de skal føre informasjon om hvem og hvor mange som befinner seg på skolen/bedriften til enhver tid.

Vi utviklet en prototype som gjenkjente fingeravtrykk og sendte denne informasjonen til en skjerm. Vi har nå laget en ny prototype som i tillegg sender informasjon til en app. På denne appen vises hvem og når noen har skannet sitt fingeravtrykk. 

Forretningsmodell

Scanr UBs potensiale for å skape økonomiske verdier i fremtiden er enorme. For Scanr InSchool er alle skoler med unntak av barneskoler, potensielle kunder. Først da med fokus i Norge før vi slår oss opp internasjonalt. Vi har sett for oss to ulike inntjeningsmodeller. Modell 1: Vi blir en underenhet av Visma, og med en kontrakt med disse kan vi få en jevn inntjening. Altså vil vi ha eget hardware- og softwearsystem og deretter integrere med Visma. Dette vil ikke kunne gjennomføres før 2022 grunnet Vismas pågående avtaler og utvikling. Modell 2: Vi tilbyr ulike abonnement for skolene. Ved å ha et abonnement på for eksempel 300 kr i måneden per enhet, vil vi få en jevn tilstrømning. Buskerud Videregående vil være vår første kunde. Denne skolen vil behøve 55 enheter. Om vi tar 300 kr per enhet i måneden, vil dette gi oss en inntekt på 16 500 i måneden. Hvis vi i fremtiden klarer å skaffe en tilsvarende kontrakt med til eksempel 10 andre skoler, vil dette gi oss en månedlig inntekt på 165 000 kr (hvis vi tar utgangspunkt i at de andre skolene også har behov for 55 enheter). Vi håper også da å skaffe en avtale med stat og fylke angående evt. utgiftsføring av disse kostnadene for skolene. Scanr AtWork som er enhetene våre rettet mot arbeidsplasser/bedrifter, har også et enormt potensial. Vi ser for oss at svært mange vil gå over til vårt system. Dette grunnet vårt svært effektive og banebrytende system. Dette produktet vil øke sikkerheten i svært stor grad. Vi tror dette vil være den overveiende faktoren, som gjør at svært mange bedrifter, også på internasjonal basis, vil vise stor interesse for vårt produkt.

Bidra til en tryggere og mer effektiv skolehverdag

250 kroner innsamlet

2 givere
Avsluttet 25.04.2021
0% av 100 000 kr
SCANR UNGDOMSBEDRIFT mottar pengene
Ammar Ali sitt profilbilde
Verifisert
Ammar Ali
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Ammar Ali er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×