Kreftbehandlingen CAR-T for Andrea Fjellheim
3 109 700 kr
8 310 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

3 109 700 kr81 % av 3 800 000 kr

Kreftbehandlingen CAR-T for Andrea Fjellheim

Alle pengene som samles inn går til Andrea Fjellheim sin kreftbehandling.

Andrea har lymfekreft og trenger en type kreftbehandling som hun må betale for selv. Denne spleisen er opprettet for alle som vil og kan hjelpe. Alle monner drar <3 

Andrea er mamma til Anders (4), Lotte (3) og Ea (6 mnd), og samboer med Georg. Sammen har småbarnsfamilien kjempet seg gjennom seks uvirkelige måneder, etter at Andrea i oktober fikk påvist lymfekreft - 7 måneder gravid. Gode prognoser til tross, kroppen har ikke svart slik vi håpte på standard cellegiftbehandling og kreftsvulsten vokser igjen. 

Andrea sitt håp nå er en kreftbehandling som heter CAR-T cellebehandling. Behandlingen er beskrevet som en revolusjon av fagmiljøet for lymfekreft, og kan vise til gode resultater. Så og si alle europeiske land tilbyr behandlingen gjennom sitt offentlige helsevesen, med unntak av Norge. Her er behandlingen ansett å være for dyr. 

Det betyr at Andrea har måttet kjøpe seg plass i svensk helsevesen for å få kuren hun trenger. Prislapp: 3,8 millioner kroner. 

Familien til Andrea stiller all hjelp de kan bidra med til rådighet. Mange har tatt kontakt med ønske om å bidra, og vi har derfor opprettet denne Spleisen. 

Så lenge behandlingen ikke er godkjent i Norge har helseforsikring hittil vært lite til hjelp, men dersom deler av beløpet mot formodning skulle vise seg å dekkes av forsikring senere, vil eventuelle overskuddsmidler overføres til Kreftforeningen. 

Spleisen er opprettet av en venn av Andrea, i samråd med familien. Mottaker for pengene som kommer inn er registrert på Andrea selv. 

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
VerifisertAndrea Beate Fjellheim
Identifisert med BankID
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Linda Nordbø er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×