Breimshallen - oppgradering av matsalen
16 950 kr
27 givere
14 dager igjen

En tjeneste fra SpareBank 1

16 950 kr33 % av 50 000 kr

Breimshallen - oppgradering av matsalen

Renovering og oppgradering av matsalen i Breimshallen

Hei - For litt over eit år sidan hadde vi ein fantastisk basar i "Storstova i bygda" til inntekt for nytt kjøkken i Breimshallen. Responsen vi møtte både når det gjaldt gevinstar, loddsal i bygda, og frammøte på basaren var rett og slett imponerande, og ei fantastisk vitamininnsprøyting for alle oss som ivrar for å ivareta og vidareutvikle huset, til nytte og glede for heile breimsbygda.

Nokre dagar etter basaren slo korona - problema inn over oss, og all aktivitet i Breimshallen stoppa opp. Men det stoppa ikkje kjøkenkomitèen og eldsjelene i bygda.

Det som derimot er årsaka til ei foreløpig utsetjing av nytt kjøkken, er at vi er avhengige av at finansieringa på i overkant av 700.000 kroner er på plass før vi set i gong. Vi har inne søknadar om offentlege tilskot, og støtte frå Sparebankstiftelsen. Der er det "mange om beinet" så i fjor kom vi ikkje gjennom "nålauget", men vi håpar at vi vert prioritert dette året.

I mellomtida kriblar vi etter å kome i gong, og ynskjer å gje matsalen eit solid og nødvendig løft. Målet er å få det til i løpet av våren, slik at den er presentabel til bryllaup og andre arrangement vi håpar kan verte gjennomført i løpet av sommaren.

For å finansiere dette ynskjer vi å gjennomføre ein innsamlingsaksjon.

 Håpar at de vil vere med å støtte dette tiltaket for å få til ein nyrenovert og presentabel matsal.

 

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 821 577 462

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Gudmund Egge er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×