LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Fra Tom Lund til Kristiansund

Fra Tom Lund til Kristiansund

Hver eneste krone går til Romerike Krisesenter.

15. desember i fjor forpliktet jeg meg til å gå til Lillestrøm SK sin første bortekamp i 2021. Når den opprinnelige terminlista kom, ble det klart at turen skulle gå den lange veien til Kristiansund. For min del var ikke dette akkurat et drømmeoppsett, men har jeg sagt at jeg skal gjennomføre noe, så står jeg for det jeg har sagt.

Med de endringene som er gjort i terminlista, blir ikke årets første bortekamp for LSK mot Kristiansund. Samtidig har jeg forberedt meg en god stund til denne turen, og jeg har lyst til å gjennomføre prosjektet jeg har begynt på. Ikke minst ønsker jeg å bruke denne umenneskelig lange gåturen til å samle inn penger til noen som gjør en fantastisk jobb for andre mennesker. Jo mer penger som kommer inn, jo mer verdt blir turen å gjennomføre!

Mitt håp er at turen min kan være med på å belyse det viktige arbeidet Romerike Krisesenter gjør, samt at stuntet kan skape litt positiv oppmerksomhet rundt mitt kjære LSK. Jeg kommer til å sørge for at det kommer jevnlige oppdateringer fra turen, slik at det blir mulig å følge min lange kamp mot sviende gnagsår, trøtte bein og dårlig kondis.

Jeg vil sette utrolig stor pris på alle små og store bidrag!

Fra Tom Lund til Kristiansund

133 000 kroner innsamlet

503 givere
Avsluttet 30.05.2021
Remy Andre Øyvåg sitt profilbilde
Verifisert
Remy Andre Øyvåg
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Remy Andre Øyvåg er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×