LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Innsamling for vannbrønn

Innsamling for vannbrønn

Bygge en brønn som inkluderer to toaletter, for å gi rent vann og sanitæranlegg til en fattig landsby.

Assalamu alaykum alle sammen! 

Vi har gledet oss til dette prosjektet, og vi kan endelig si at det er klart!  Kort forklart om hvem vi er og hva vi skal gjøre:

Vi er noen ungdommer fra Tøyen som ønsker å gi deg og alle andre en god mulighet til å gjøre noe godt for en evig lang tid. Noe som kan tjene deg i dette livet og det neste, denne muligheten vil få deg til få en stor mengde ajjir inn sha allah, til og med etter døden mens du er i graven og helt til dommedagen. 

Vi ønsker å være anonyme, da det ikke handler om oss og ansiktene bak prosjektet. Vi ønsker å inspirere og gjøre en liten forskjell, i en verden full av elendigheter. Dette klarer vi ikke på egenhånd. Vi trenger din hjelp, at du bidrar til med det du har. At du sprer ordet og deler med venner og familie.   

Vi er midt i den hellige måneden av Ramadan og med det ønsker vi å samle inn midler til å borre en vannbrønn i Indonesia. Det er utrolig mange fattige og trengende mennesker. Målet med denne brønnen er å sørge for at våre muslimske brødre og søstre i Indonesia får tilgang til rent vann. 

Vi har valgt en brønn pakke, som inkluderer to toaletter. Mennesker landsbyene, har ikke tilgang til toaletter. Mange av dem gjør fra oss i skogen og elvene. Det som er hjerteskjærende er at, de bruker de samme elvene til å hente vann til å drikke og lage mat. Vannbrønnen vi skal bygge kommer til å ha wudu område.   Vi gjør dette i samarbeid med Innsamlingsteamet, og kommer til å dokumentere med bilder og videoer når brønnen er klar.

Innsamling for vannbrønn

50 940 kroner innsamlet

262 givere
Avsluttet 01.05.2021
101% av 50 000 kr
INNSAMLINGSTEAMET mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
INNSAMLINGSTEAMET er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×