Oksygen til India!
186 035 kr
344 givere
Avsluttet

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

186% av målet oppnådd
186 035 kr186 % av 100 000 kr

Oksygen til India!

100% av pengene som samles inn går uavkortet til Hemkunt Foundation og deres livreddende arbeid for COVID-19 smittede i India.

🆘 India brenner 🆘

Etter at du har lest igjennom denne innsamlingsteksten og sett på videoen under, vil minst en person ha dødd av COVID-19 i India. En person mister livet hvert 5. minutt av viruset, liksekker ligger spredt overalt og dødstallene er så høye at de brenner kropper i massegraver over hele India.

Vi vil samle inn 100 000 kroner til Hemkunt Foundation, en ikke-statlig organisasjon som yter humanitær hjelp til marginaliserte samfunnsgrupper i India. Hemkunt har mobilisert en massiv styrke av frivillige som nå jobber 24/7 for å skaffe oksygen sylindere til pasienter som lider av COVID-19 uten tilgang til medisinsk hjelp.

1 av 3 COVID-19 tilfeller som registreres hver dag i verden befinner seg nå i India. Og det er bare de rapporterte tilfellene. Det finnes økende bevis på massiv underrapportering fra regjeringen (estimert av journalister og uavhengige researchere på bakken). Det vil ta lang tid for at internasjonal støtte når de som lider mest og derfor er det så viktig å støtte de som er på bakken NÅ og hjelper mennesker i ekstremt utsatte situasjoner!

Sykehus har kollapset, og medisin, senger og oksygen blir nå lokalisert gjennom sosiale medier. Livreddende tiltak drives nå i stor grad av grasrotorganisasjoner, frivillige og aktivister.

India har et desperat behov for solidaritet og hjelp fra det globale samfunnet for å komme seg ut av denne krisen. Ethvert bidrag, lite eller stort, går uavkortet til Hemkunt Foundation og deres livreddende tiltak som gir viktige medisinske forsyninger til de som trenger det aller mest. 

Solidarisk hilsen, 

Garima Singh og Lauga Oskarsdottir

(Ta kontakt med garima.singh@sos-barnebyer.no hvis du har noen spørsmål)

Medisinsk utstyr som trengs og hva det koster:  

Oxygen cylinder (10kg): 716 NOK (6540 INR)

Oxymeter/Pulse meter: 111 NOK (1000 INR)

Humidifier: 78 NOK (700 INR)

Oxygen pipe and mask: 78 NOK (700 INR)

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Garima Singh George
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Garima Singh George er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×