LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp GØIF etter russens herjinger!

Hjelp GØIF etter russens herjinger!

Natt til 1. mai og natt til 2. mai samlet russen seg på GØIF-banen og gjorde hærverk for titusener av kroner på sykkelstativ og området der vi skal asfaltere. Pengene som samles inn går uavkortet til å reparere skadene.

Gjekstad og Østerøya Idrettsforening (GØIF) oppgraderer i år anlegget med ny sykkelparkering, asfaltert parkeringsplass og håndballbane. Dette koster oss 750.000 kroner - et gigantisk løft for en så liten forening. Alt var klart til asfaltering og ferdigstilling mandag 3. mai - men så kom russen natt til 1. mai - og tilbake igjen natt til 2. mai.

Resultat: Grusplassen er sladdet opp av biler, sykkelstativene som var gravd ned og bare skulle asfalteres fast, er røsket ut av stilling og noen er delvis bøyd. Det er knust glasskår og krøllete ølbokser på anlegget og urinert opp etter vegger, dører, søplekasser og ellers på anlegget.

Trolig vil opprettingen av skadene komme på flere titusener av kroner. 

Dette er fortvilende for GØIF. Disse pengene ønsker idrettsforeningen mye heller  å bruke på å skape aktivitet, idrettsglede og mestringsopplevelser for barn og unge i nærmiljøet, men nå må det gå til oppretting av skadene russens herjinger har påført oss.

Derfor ber vi nå ydmykt om hjelp til å dekke noen av disse ekstrakostnadene hærverket påfører oss. Vi tar imot alle bidrag, både små og store, med stor takknemlighet. Hver krone vil ha stor betydning for den videre driften av klubben og muligheten til å skape positiv aktivitet for barn og unge samt et trivelig miljø på og rundt idrettsanlegget. 

Vi presiserer at vi ønsker russen en fin russetid. Det har all denne flotte ungdommen fortjent i en vanskelig, men vi vi håper også de som var tilstede er modne nok til å ta ansvar for de handlinger som er utrettet.

Vi oppfordrer derfor spesielt de av russen som var tilstede på anlegget natt til 1. mai og natt til 2. mai om å gi det de synes vi fortjener, men vi ber også sterkt andre privatpersoner og bedrifter om hjelp til å reise oss etter denne nedturen.

Mvh Styret i Gjekstad og Østerøya Idrettsforening.

Hjelp GØIF etter russens herjinger!

9 750 kroner innsamlet

47 givere
Avsluttet 01.06.2021
19% av 50 000 kr
Ikke-verifisert
GJEKSTAD ØSTERØYA
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
GJEKSTAD ØSTERØYA er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×