LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Sterling ønsker å starte med et nytt tilbud til ungdommen i bydel gamle Oslo.
Alle Henda

Søknadsperioden til kampanjen «Alle Henda» er over. I løpet av juni vil SpareBank 1 Østlandet dele ut inntil 10 millioner kroner for å få frivilligheten i gang igjen.

Les mer om Alle Henda

SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 20 000 kr

Sterling ønsker å starte med et nytt tilbud til ungdommen i bydel gamle Oslo.

Alle pengene som samles inn, skal brukes på kjøpe en elbil og kompetanseheving. Vi vil gjøre det lettere å få førerkort, ved å redusere utgifter til kjøretimer og teorikurs.

Veien til førerkortet kan for mange, spesielt unge, føles både lang og uoverkommelig for noen. Her er det flere faktorer som kan spille inn, som blant annet økonomi, teorikurs, tilgang på bil og ikke minst muligheter for å faktisk få øvelseskjørt.

Vi i Sterling ønsker stadig å utvikle oss, og bruker mye tid på å tenke ut gode ideer som motiverer barn og unge i nærmiljøet, og vi har derfor et stort ønske om å åpne opp for øvelseskjøring her hos oss, samt tilby teorikvelder, hvor vi sitter sammen og øver til teoriprøven. I den anledning ønsker vi å starte opp prosjektet «På hjul med Elfie». Vi er opptatt av miljø og bærekraft, og ønsker oss en el-bil, som skal være vår faste følgesvenn i dette prosjektet.

Det er selvfølgelig ikke en selvfølge å få førerkort, men det er et verktøy som kan gjøre hverdagen lettere for ungdommen og deres familie.  Det er en også kompetanse som kan gjøre at du får en jobb innen transportbransjen som taxisjåfør, budservice og mm.

Vi håper derfor du vil bidra på spleis for å støtte oppunder Sterlings sitt arbeid med å bidra til et trygt og mer inkluderende samfunn som gir muligheter.

Sterling ønsker å starte med et nytt tilbud til ungdommen i bydel gamle Oslo.

27 765 kroner innsamlet

31 givere
Avsluttet 01.07.2021
23% av 120 000 kr
Givere (7 765 kr)SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 20 000 kr
Ungdomsrådet, Sterling sitt profilbilde
Ungdomsrådet, Sterling
Verifisert
Mohamed Fariss står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Mohamed Fariss er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×