LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for 🥁"Pop-opp" 17. mai i bygda med det store hjertet!

🥁"Pop-opp" 17. mai i bygda med det store hjertet!

Vår visjon er at barn og unge skal få oppleve gleden ved å lære å spille et instrument og gi dem en positiv musikkopplevelse. Vi vil stå på for at bygda skal ha et levedyktig og fungerende korps i årene som kommer. 📯 Takk for ditt bidrag!

:musical_score:Nasjonaldagen står for døra, og også i år skal det bli feiring med både korpsmusikk og kortesje! Vi lover å gjøre vårt aller beste for å skape feststemning i vårt lokalmiljø, selv i corona-året 2021! 

:trumpet: Musikk trengs i vanskelige tider. Vi har nå vært aktive siden 1973, og har blitt utfordret til å tenke utenfor rytmeboksen for å finne alternative løsninger i det året som er gått. Vår inspirerende dirigent er fortsatt til glede for både barn og voksne. Han samarbeider med musikklærer på tredje og fjerde trinn i skolen om klasseorkester. Her får alle elevene muligheten til å lære å spille og få notelære. Så sant det har vært tilrådelig har elevene hatt spilletimer. Ellers har det vært øvelser med aspiranter og voksne etter anbefalinger, med 2 meters corona-avstand og smittevern i fokus. Vi har et godt samarbeid med kirken og allment i bygda. Dette ønsker vi å utvikle videre.

:drum: Likevel kommer vi ikke unna at det lille korpset vårt har blitt rammet av coronakrisen på mange måter: Færre øvelser, færre spilletimer og ikke minst har vi mistet vår viktigste inntektskilde: Lotterier og korpsoppdrag. Utgifter er nærmest konstant, og korpset drives av frivillige. Vi har fremdeles medlemmer i alle aldre. Siden vi er så få er det krevende å skaffe tilstrekkelig med inntekter til drift og utvikling. Det trengs midler til opplæring av nykomlinger, investering i instrumenter og pedagogisk materiell.

Det å skape musikk gir vekst, mestring og glede for gammel som ung. Vi vil fremdeles jobbe med å utvikle oss musikalsk sett og markere oss i bygdemiljøet. Vi ønsker å rekruttere barn, men også skape et interessant musikkalternativ for voksne.

https://www.facebook.com/watch/?v=243906483688385

🥁"Pop-opp" 17. mai i bygda med det store hjertet!

10 700 kroner innsamlet

31 givere
Avsluttet 21.06.2021
71% av 15 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
ROLLAG OG VEGGLI MUSIKKORPS er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×