LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp Nordmarka Rideskole med å beholde Dragen og Goliat

Hjelp Nordmarka Rideskole med å beholde Dragen og Goliat

Alle pengene som samles inn går til å kjøpe hestene og utstyr som hestene trenger.

Nordmarka Rideskole er en liten rideskole i Sørkedalen i Oslo. Rideskolen har mange barn, ungdom og voksne elever. Vi har hester i alle aldre, også godt voksne hester. De fleste hestene låner vi. 

Nå kan vi få kjøpe 2 av dem, Dragen og Goliat, slik at de kan få bli hos oss livet ut. Utfordringen er at rideskolen ikke har økonomiske muskler til å kjøpe hestene. Hestene trives hos oss, de elsker å være med de andre hestene og oss mennesker ute på ridebanen, på tur i skogen, være med på bueskyting til hest, og alt det andre gøyale vi gjør i rideskolen. 

Rideskolen har ikke som mål å gå med overskudd, men at så mange som mulig skal få muligheten til å ha hest som fritidsaktivitet. I disse koronatider betyr hesten mye for barn, unge og voksne sin fysiske og psykiske helse. Det er godt å kunne gi hesten en klem i disse tider med krav om avstand til andre mennesker. Men uten hester, ingen rideskole. Derfor ber vi deg om å bidra. Ingen bidrag er for små og ingen for store. 

Dragen 

Dragen er en stor og høflig herremann, med store bevegelser. Han liker å gjøre nye ting sammen med menneskene rundt seg, og syns egentlig at samarbeid alltid er det riktige svaret. I løpet av de snart 6 månedene han har vært hos oss, har han vært med på feltritt og sprang - også knøttestyle!, dressur, Working Equitation, bueskyting og horseball. Dragen elsker å bli klødd og kost med, men nuss på mulen skal han IKKE ha noe av! Dragen er full av kjærlighet og veldig høflig. Selv de minste barna får mestringsfølelse av å møte og ri på denne flotte gutten. 

Goliat

Goliat er en godt utdannet ridehest som liker å jobbe. Han er en super læremester for den som vil lære sjenkelvikninger, forparts- og bakpartsvendinger, galoppfatninger og overganger i gangarter, og han er en stødig turhest som vet å sette bena på stien. Goliat kan mer eller mindre alt. Han har et kaldt hode og en vilje av stål. Som horseballhest er han en god spiller, men i motsetning til Dragen står ikke samarbeidet like høyt. Han liker ikke at de andre hestene kommer for nære han, noe som kanskje ikke er den beste løsningen, men en effektiv angrepstaktikk. Goliat er blitt god venn med Morgin i paddocken, og har påtatt seg oppgaven med å beskytte henne, selv om det er Morgin som egentlig er sjefen der :)

Disse to gutta er vi og elevene blitt så glade i - vil du hjelpe oss å beholde dem i rideskolen?

Her finner du oss

Nettside: https://www.nordmarkarideskole.com

Facebook: nordmarkarideskole

Instagram: @nordmarkarideskole

Hjelp Nordmarka Rideskole med å beholde Dragen og Goliat

26 650 kroner innsamlet

35 givere
Avsluttet 13.06.2021
76% av 35 000 kr
NORDMARKA RIDESKOLE AS mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
NORDMARKA RIDESKOLE AS er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×