LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Sykkylven kyrkje si innsamling til Thailand

Sykkylven kyrkje si innsamling til Thailand

Alle pengene som samles inn, går til arbeidet med sårbare barn i Thailand.

Aksjonen Sammen som kirke i hele verden er for menigheter som ønsker å kjempe mot fattigdom og urettferdighet. Skremmende mange mennesker fikk det verre i 2020. Hvis kampen mot fattigdom skal vinnes haster det å gjøre noe. Håper du vil være med på å gi livsmot og nytt håp til mennesker i Thailand.

Sykkylven kyrkje er med å støtte prosjektet Lovsangshjemmet og Nådehjemmet i Thailand. 

Menneskehandel
Mange mennesker i Thailand blir utnyttet av andre, både barn og voksne. Menneskehandel er å utnytte barn, kvinner og menn til å utføre arbeid og tjenester ved bruk av tvang, vold, trusler, forledelse eller ved å utnytte personens sårbare situasjon.

Mennesker i sårbare livssituasjoner, for eksempel i slummen i Bangkok eller i avsidesliggende landsbyer i Nord-Thailand er ekstra utsatt.

Vil beskytte barna
I Thailand jobber vi med barns rettigheter, forebygging av menneskehandel og styrking av familier. NMS sammen med kirken i Thailand ønsker å bidra i kampen mot menneskehandel. Dette gjør vi gjennom å jobbe med forebyggende arbeid, slik at mennesker i våre kirkers nabolag og mennesker i prosjektene våre ikke lar seg utnytte og blir lurt inn i menneskehandel.

Våre prosjekter gir de fattigste og mest utsatte barna en bedre start på livet. Barnehagen Lovsangshjemmet  som ligger i ett av Bangkoks fattigste områder under motorveien, gir håp, trygghet, omsorg og muligheter til barna. Hverdagen til disse barna er i stor grad preget av utrygghet, narkotika og vold.  Omsorgen de får på Lovsangshjemmet er livreddende. Nådehjemmet gir kjærlighet og omsorg til gravide jenter i en vanskelig livssituasjon. Der får jentene trygghet og håp.  Også gjennom lørdagsklubber på landsbygda har vi fokus på barns rettigheter og styrking av familier. Vi ser at skal vi skape trygge og gode samfunn så må vi begynne med å fokusere på å styrke familiene.

Spesielle tider i Thailand

Covid-19 har fått store konsekvenser for thaiene. Veldig mange har mistet jobben, og det har vært få støtteordninger. Thailands økonomi er satt 25 år tilbake etter kollapsen i turismen. Kirken og diakoniavdelingen er med og bidrar i denne vanskelige situasjonen. Blant annet har de delt ut matposer til trengende både i Bangkok, sør øst Thailand og i Nord. Masker er blitt sydd og delt ut. Diakoniavdelingen har også laget “faceshield” som er delt ut til helsepersonell. Skolene var lenge stengt og for mange sårbare barn er hverdagen blitt enda vanskeligere.

Barn er ikke til salgs. De har rett til trygghet og kjærlighet! Takk for din gave til innsamlingen vår!

Sykkylven kyrkje si innsamling til Thailand

4 300 kroner innsamlet

11 givere
Avsluttet 23.06.2021
21% av 20 000 kr
Sykkylven kyrkje
Ikke-verifisert
Anna Myklebust står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
Anna Myklebust er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×