LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Nytt miljøvennlig kunstgress på Li!
Alle Henda

Søknadsperioden til kampanjen «Alle Henda» er over. I løpet av juni vil SpareBank 1 Østlandet dele ut inntil 10 millioner kroner for å få frivilligheten i gang igjen.

Les mer om Alle Henda

SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 50 000 kr

Nytt miljøvennlig kunstgress på Li!

Etter tusenvis av treninger og kamper på dagens kunstgress er det tid for utskiftning. Til sommeren venter nytt og miljøvennlig kunstgress som skal stå klart til skolestart, og da får også bygdas største ungdomsskole nytt og fint gress i skolegården sin!

Idretten har vært hardt rammet siden covid-19 ble en del av hverdagen vår i mars 2020, og etter at året er passert er det fortsatt smittevern og begrensninger som gjelder i forhold til aktivitet. Vi skulle nylig ha vært ferdig med en av fotballgruppas største inntektskilder (Vårcupen), men heller ikke det arrangementet lot seg gjennomføre.

Kiosken som en annen viktig inntektskilde for fotballgruppa har vært stengt siden september 2019, da vi i forkant av covid-19 var nedstengt i 6 måneder grunnet skredet som gikk på Li, og i sum blir det mange ustekte vafler og andre godsaker vi ikke har fått solgt og som naturligvis preger økonomien (til tross for tiltakspakker og annen kjærkommen støtte).

Tomme tribuner, manglende vaffelduft og stengt kiosk har vært hverdagen lenge nå, men livet har gått videre på sin måte og vi har prøvd å legge til rette for et best mulig aktivitetstilbud for alle de fotballspillerne vi har i klubben - nøye fulgt etter de gjeldende smittevernsregler.

Kunstgresset tar ikke hensyn til pandemi eller begrenset inntekt, og til sommeren vil banen som ligger nærmest skolen byttes til et nytt og miljøvennlig kunstgress som alle vi få glede av! Tusenvis av treninger og kamper har blitt gjennomført på dagens underlag - til glede for den organiserte idretten, løkkefotballen, skolefotball og øvrige som har vært innom vakre Li! Nå venter nytt gress, som forhåpentligvis skal glede på samme måte de neste 10 årene :)

GIF er svært opptatt av miljø og vi fikk miljøprisen til NIF i 2019. Denne banen er miljøvennlig, men vi har også fremforhandlet at installasjon av kunstgresset skal utføres med ikke fossile maskiner/utstyr. I tillegg inngår kjøp av robot på el (første i Norge) som skal slodde begge banene. En betydelig investering, men miljøvinsten er stor da vi unngår bruk av diesel traktor.

Noe dekkes gjennom spillemidler og ulike støtteordninger, men her må en betydelig egenkaptial skaffes til veie selv og derfor frir vi til folket der ute.

I den anledning: Sparebank 1 Østlandet har et prosjekt som kalles "Alle henda midler", som innebærer 10 millioner kroner som skal deles ut til allmennyttige formål, og vi har selvsagt rukket opp hånda og sagt at vi er et prosjekt som fortjener litt oppmerksomhet, og gjerne et økonomisk bidrag.

Hva skal til?

Vi må samle inn minst 50 stemmer hver uke, samt 1.000 kroner for å være med å kjempe om ukespremier i mai og juni. Vi håper alle som brenner for det samme som oss har lyst til å lese, like, dele og støtte - på forhånd, tusen takk! :-)

Nytt miljøvennlig kunstgress på Li!

60 750 kroner innsamlet

45 givere
Avsluttet 01.07.2021
40% av 150 000 kr
Givere (10 750 kr)SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 50 000 kr
Raymond Johansen sitt profilbilde
Verifisert
Raymond Johansen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Raymond Johansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×