Grefsen menighet sin innsamling til Sat7
2 900 kr
4 givere
Avsluttet

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

28% av målet oppnådd
2 900 kr28 % av 10 000 kr

Grefsen menighet sin innsamling til Sat7

Sammen med Sat7 og andre medieaktører kan vi spre håp og tro i Midtøsten.

Vi i Grefsen er med på aksjonen Sammen som kirke i hele verden. 

I en periode framover vil vi løfte fram vårt misjonsprosjekt Sat7. Dette er en kristen tv-kanal som sender i Midt-Østen og Nord-Afrika på flere lokale språk. Kanalen vil med respekt formidle det kristne evangelium, ta opp sosiale spørsmål, menneskerettigheter, kvinners situasjon og menneskeverd. De driver også skole-TV med undervisning for barn som ikke får gått på skolen. Sat7 er en kristen stemme inn i et område med svært få kirker. Sat7's mål er å se kirken vokse i Midtøsten og Nord Afrika, gjøre den trygg i sin tro og tjene samfunnet.

Grefsen menighet støtter dette arbeidet igjennom misjonsorganisasjonen NMS. De sørger for at alt som samles inn via denne Spleisen går direkte til Sat7.

Alvorlige konsekvenser av pandemien i Midtøsten
Over tre millioner har vært smittet av Covid 19 i Midtøsten og Nord-Afrika. Men som i mange andre deler av verden er skadevirkningene når samfunnet stenger ned vel så store som skadevirkningene av selve viruset.

Mer enn ti millioner flere barn bor i fattige husholdninger i denne regionen enn i 2019. Sannsynligheten for vold i hjemmet øker dramatisk. Kvinner og barn er naturligvis mest utsatt. Jo lenger pandemien fortsetter jo større og mer langvarig vil virkningen på befolkningen være.

Mediearbeidet har aldri hatt større betydning enn nå
Midt i denne alvorlige situasjonen er det flott å kunne fortelle at det mangfoldige mediearbeidet vi støtter i Midtøsten aldri har vært viktigere og aldri har nådd flere mennesker. TV-sendinger og andre medier lar seg ikke stoppe av stengte grenser og bringer heller ikke med seg virus.

Fra Spania strømmes gudstjenester på arabisk til hele verden. De kristne barneprogrammene på kanalen Sat7 Kids økte sitt publikumsengasjement med 90% i 2020. Sat7 academy (skoleTV som tilbyr undervisning i fagene arabisk, engelsk og matte) opplevde at publikumsengasjementet økte med hele 328%.

Mange tenker at viruset er Guds straff. Derfor er det viktig å formidle budskapet om Guds trøst, nåde og frelse.

Vil du være med å gjøre det mulig å gi håp og trøst til mennesker som er isolert på grunn av uroligheter, forfølgelse eller pandemi?
Takk for din gave til innsamlingen vår!

Opprettet av
Grefsen menighet

Ikke verifisertAnette Norman er ansvarlig for spleisen

Pengene utbetales til

Orgnr. 940 325 501

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Anette Norman er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×