VI ER I MÅL❤️! DIN støtte er MIN sjanse ❤️
14 000 kr
25 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

100% av målet oppnådd
14 000 kr100 % av 14 000 kr

VI ER I MÅL❤️! DIN støtte er MIN sjanse ❤️

Pengene går uavkortet til operasjon av tennene til Jazz. Kvittering for operasjon blir lagt ut her som dokumentasjon .

Jeg er ikke så flink med slike sider. Jeg skulle gjerne takket hver og en av dere som har støttet oss personlig . Det finner jeg ikke ut av så jeg velger og legge det her . Jeg er rørt og utrolig takknemlig for den hjelpen vi har fått. Uten dere hadde det ikke gått ❤️. Derfor takker jeg dere alle så mye . Nå kan Jazz få sin operasjon å leve mange smertefrie år til . han er mitt ALT , og jeg vet ikke om noen som har slik en glede over livet hver dag som han. Er han ikke husets klovn nok fra før av , så blir han det nå når han møter deg med sitt smil med 4 hjørnetenner 🥰. Så TUSEN TAKK alle sammen ❤️!                 

For 4 år siden hentet jeg min rescue dog via FrendsForever i Sverige. Han er en av de mange greyhound som ikke hadde livets rett fordi han ikke løp fort nok! Er du født innen for den industrien , avl av racing dog (løps hund ) har de INGEN verdi om de ikke løper fort nok. Jazz var en av de og  hans liv skulle avsluttes i en alder av 2 år. At han skulle trekke bonuskortet og bli reddet er jeg utrolig takknemlig for og han fikk flytte til meg❤️. Han har et hjerte av gull og viser hver dag hvor takknemlig han er for livet.

Disse Årene har vi hatt våre utfordringer med både kroppens muskulatur, 2 operasjoner av noe som heter Corn og tenner . Skrapt tenner jevnlig men likevel så har han hatt ekstremt dårlig ånde . For to år siden var vi hos veterinær for vanlig helsesjekk og de sa det ikke så så galt ut, men da jeg var der nå for en sikkelig tannrens så fikk jeg en dårlig nyhet ! Alle tenner må trekkes uten om de 4 hjørnetennene! De får han beholde noen år til. Tennene råtnet rett og slett på rot bortimot! der var ingen nødvendighet å ta bilder for å konstatere hvor dårlig det var. Jeg blei oppriktig lei meg og og spurte om det var min feil, men min Dyrelege sa at dette handle ikke om tannhygiene , han har bare ekstremt dårlige tenner! videre sa han , det er som med oss mennesker, noen har sterke tenner og andre ikke Så han er født med dårlige tenner for dette er ikke normalt til en 6 år gammel hund og være. 

Som menneske så hund så er ikke munnen en del av kroppen så forsikringen dekker ikke slikt. Jazz MÅ ha denne operasjonen for han har enorme smerter! Den er krevende og dyr . 14.000 vill det komme på og det er penger jeg ikke har. Dyrelegen sier han fint kan leve uten tenner et langt og smertefritt liv. Derfor legger jeg ut denne spleisen og spør ydmykt om hjelp !  Hans løps navn var Only  Chance og dette er hans only chance og få leve videre ! 

uten deres hjelp så har jeg ingen mulighet og operere han, da er eneste løsning og måtte avlive han så han slipper all den smerten . 

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Heidi Veronica Larsen
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Heidi Veronica Larsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×