LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Zbiórka pieniędzy na pozew zbiorowy przeciwko restrykcjom wjazdowym i kwarantannie hotelowej

Gruppesøksmål mot innreiserestriksjoner

Mange personer er blitt sterkt rammet av innreiserestriksjoner i Norge. Karantenehotellordningen har gjort det svært krevende for personer med tilknytning til flere land å krysse landegrenser. Det har gjort at familier er blitt splittet og flere tør ikke å reise til hjemlandet for å besøke sine familier i frykt for enten å havne på karantenehotell, eller å bli bortvist på grensen. Mange har ikke sett sine barn på flere måneder! Innreiserestriksjonene rammer hardt og gjør inngrep i retten til familieliv og retten til fri bevegelighet. Karantenehotell for personer som har egen bolig hvor de kan være i karantene fremstår som verken egnet, nødvendig eller forholdsmessig smitteverntiltak og er i strid med grunnleggende menneskerettigheter. Ved å innbetale, støtter du advokatbistand i saken og en rettslig prosess.

Overskytende midler vil også kunne brukes til bistand til å fremsette krav om erstatning for personer/arbeidsgivere som har lidt økonomisk tap fordi EU/EØ-borgere med D-nummer er blitt bortvist fra Norge.

🇵🇱

Polacy którzy mieszkają i pracują w Norwegii zostali pokrzywdzeni z powodu surowych restrykcji wjazdowych, które rząd norweski wprowadził. Osoby z D numerem nie mogą wjechać do Norwegii lub zostają deportowani z powrotem do Polski. Wiele osób utraciło dochód, pojadą w długi bo nie mogą wjechać do Norwegii i pracować. 

Wiele osób boi się pojechać do Polski, odwiedzić, dzieci, żonę, chorych rodziców, a nawet na pogrzeb bliskich bo po powrocie albo będą musieli iść do hotelu na kwarantannę i ponisic duże koszty albo nie zostaną wpuszczeni! Wiele osób nie widziało swoich bliskich po kilka miesięcy, niestety utrata bliskości z rodziną odbija się na zdrowiu psychicznym. Kwarantanna w hotelu jest niezgodna z Konstytucją! Polacy mają swoje domy, mieszkania gdzie mogą bezpiecznie odbyć kwarantannę, są zmuszani przez władze do pójścia do hotelu! Gdzie jest ogromne ryzyko zarażenia covid 19. Jesteśmy dużą i silną grupą Polaków, ktorzy są gotowi złożyć pozwę zbiorowy przeciwko Norwegii. 

Polakker som bor, jobber i Norge har blitt sterk rammet av innresiserestriksjoner. Folk med Dnummer får ikke komme inn til Norge eller blir bortvist fra Norge. Mange av dem taper inntekt for at dem kan ikke jobbe. Mange av polakker frykter å dra til familiene sine for at dem blir ikke slipt inn til Norge etterpå. Dette går utover psykisk helse. Flere har ikke sett barn, sine kjære på mange måneder! 

Karantenehotell er en stor frykt hos mange! Men ikke minst karantenehotell er ulolvig ift Grunnloven! Mange polske har blitt sendt til karantenehotell etter en nødvendig reise! Mange har enge hus og leligheter hvor dem kan gjennomføre karantene mot en hotell hvor er en stor smittefare. Vi er en stor grupper som er klare å gå i gruppesaksmål mot staten!

Zbiórka pieniędzy na pozew zbiorowy przeciwko restrykcjom wjazdowym i kwarantannie hotelowej

448 000 kroner innsamlet

1 030 givere
Avsluttet 14.06.2021
Agnieszka Ewa Robak-Tatar sitt profilbilde
Verifisert
Agnieszka Ewa Robak-Tatar mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
E-post
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Agnieszka Ewa Robak-Tatar er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×