Mayday! Hjelp rullestolbåten Arnøy å overleve
217 075 kr
863 givere
6 dager igjen

En tjeneste fra SpareBank 1

Alle Henda

Søknadsperioden til kampanjen «Alle henda» er over. I løpet av juni vil SpareBank 1 Østlandet dele ut inntil 10 millioner kroker for å få frivilligheten i gang igjen.

Les mer om Alle Henda

SpareBank 1 Østlandet har støttet innsamlingen med 40 000 kr
116% av målet oppnådd
Folket (177 075 kr)
SpareBank 1 Østlandet (40 000 kr)
217 075 kr116 % av 186 375 kr

Mayday! Hjelp rullestolbåten Arnøy å overleve

Båten mistet en propell, sommerens tilbud er i det blå... Hjelp oss å få landets eneste turbåt for rullestolbrukere på rett kjøl.

Skaden skjedde 18. jul i 2020, siden har båten vært useilbar. www.sjoen.com Saken er beskrevet i siste nr av Handikapnytt Vi takker dere alle for hver krone dere gir! 👏

Etter å ha fraktet over 4000 rullestolbrukere og funksjonshemmede på flotte turer i Oslofjorden de siste 5 årene, er vi nå i en lei knipe. Gode kontakter, ildsjeler og West Mekan har gitt utrolig god pris på propeller og akslinger. Nå gjenstår kun det slippen og båtbygger skal gjøre. Vi får alt til nær halv pris. Likevel koster dette oss 175.000 kr. 

For å nå målet på 175 000, er vi anbefalt å øke spleisen til 186.375, for å dekke inn Spleisens kostnad på 6,5% (kr. 11 375). Da kan vi også fortsette å være kandidater til Sparebank1s «Alle Henda».

I 3 måneder prøvde vi å finne propellen med hjelp fra Oslo Brannvesen, Oslo Havn, Kystvakta, frivillige dykkere, og søk av undervannsdrone-piloter. Hundrevis av timer nytteløs innsats.

Vi ber om nødhjelp.

Nye propeller og akslinger, da propellene er umulig å kopiere uten å ha originalen. Skaden på akslingene var for store. M/S Arnøy ligger nå på slipp for utskifting av både propeller og akslinger. Selv om vi får en svært hyggelig pris, blir kassa skrapet før ferdigstillelse. Derfor tyr vi til en Spleis som livsviktig redningsbøye.

Dette skjedde utelukkende på grunn av uflaks, ytre skade, og fordi standardene vi trenger ikke finnes lenger. Etter en forferdelig korona-sesong og påfølgende dårlig økonomi, ser det nå ut til at sesongen kan bli ødelagt Hvis vi ikke får samlet inn penger til propellene.

Vi har hatt havari. Oppfordring om krisehjelp!

Får vi med oss 800 personer til å avse 200 kroner hver, ja da er vi faktisk i mål.

I flere år har vi, i en ombygd båt med rullestolrampe for ombordrulling og rullestolheis til HC-Toalett, gitt rullestolbrukere og syke eldre gratisturer. Nå må vi be om litt hjelp for å fortsette vårt (gratis)arbeid.

Vi er alle frivillige, og gir brukerne gratisturer

Våre brukere så fram til en korona-fri sommer, med båtturer... De fleste er i risikogruppen, og har vært isolerte fra omverden. Straks propellene roterer igjen , lover vi å kjøre funksjonshemmede, eldre og andre utelatte på tokt i Oslofjorden atter en gang.

Ønskes ytterligere informasjon kontakt oss gjerne på Facebook  mail: kontor@sjoen.com , eller vår hjemmeside, http://www.sjoen.com

Går dette bra, skal ingen rullestolbrukere i Oslofjorden måtte se sjøen fra kaikanten i sommer

Med takknemlig hilsen oss frivillige i Foreningen Sjøen for Alle

Alle får litt... :-)

De som trenger det mest...🔆

God plass til mange. ⚓️

Triste greiser som går ut over mange trengende...⇣🤗🤞☀️👏

Opprettet av

Orgnr. 986 419 918

Pengene utbetales til FORENINGEN SJØEN FOR ALLE
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
FORENINGEN SJØEN FOR ALLE er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×