LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Alt for å gå igjen! Vår venn GK trenger oss. Dette blir hans livs hardeste kamp, og du kan hjelpe!

Alt for å gå igjen! Vår venn GK trenger oss. Dette blir hans livs hardeste kamp, og du kan hjelpe!

Pengene går uavkortet til Geir Kåre og hans kamp for å få tilbake livet.

Søndag 30. Mai var Geir Kåre ute og nøt en sommerdag sammen med venner på Sørenga. Ingen visste at det skulle endre livet hans for godt.

Som så mange ganger før gikk han ut til kaia for å stupe, men denne gangen skulle det gå så innmari galt. Det var for dårlig merket, og ingen kunne vite at her var det en fare som lå under overflaten. Han traff bunnen med hodet først...

Som den beinharde tøffingen han er forsøkte han å svømme tilbake og komme seg opp stigen, men kroppen ville ikke være med. Han skjønte at noe var galt. Kameratene kom seg i vannet for å hjelpe, og sammen lå de i 15 minutter og ventet på å bli reddet.

Han ble rushet til sykehuset og operert. Ryggen var brukket, og Geir Kåre var lam fra brystet og ned.

GK er kjent for å være "Høyt og Lavt" med alt som er gøy. Om du ikke ser han suse forbi på et skateboard eller ta backflips, så er han på vei opp et tre eller i full fart mot nærmeste trampoline.

Hans største drøm i livet og målet han har jobbet mot i mange år, er å være en MMA fighter. Han har startet et eget gym i hjembyen Haugesund og har vært med på å forme livet til mange unge mennesker i nærmiljøet. Han har gitt av seg selv uten å be om noe tilbake, kun for gleden av å trene og utvikle seg selv og andre.

Nå ligger han på sykehuset, og kjemper en knallhard kamp ikke bare for å leve, men for å få tilbake et liv med aktivitet og bevegelse.

Alle som kjenner GK, vil fortelle deg om en varm og morsom livsnyter som sprer glede og moro til alle rundt seg. Han er en god far, bror, sønn, kjæreste og venn. 

Hans åpne sinn og utømmelige livsgnist har satt spor hos alle han møter. En mann som virkelig fortjener å få tilbake den samme kjærligheten og støtten han har delt så lenge.

Geir Kåre er vant med å gå i ringen og sloss. Uten noen å støtte seg på. Der har han stått og sett en annen mann i øynene og vært klar for hva han skal møte.

Men denne kampen er ikke mot noen andre, eller mot verden. Den er mot mørke, mot seg selv. Det finnes et håp om at han skal kunne gå igjen, men det målet ligger langt langt fremme og vil kreve en umenneskelig innsats. Derfor skal han slippe å kjempe alene. Vi SKAL hjelpe han igjennom. Han SKAL få livet tilbake!

Siden GK lever av å bruke kroppen sin, har denne ulykke satt en brå stopp for inntekten hans, og han vil kanskje aldri få den samme muligheten til å leve av det han elsker mest.

Nå vil vi som er rundt han be deg om å hjelpe Geir Kåre med et bidrag, fordi han ville aldri bedt om det selv. Ikke bare så han kan få det beste utstyret og extra behandling, men så han kan få tid og pusterom til å gjøre den jobben som trengs.

Vi skal vise han at dette er noe han kan komme igjennom. At det ER håp! Vi skal vise han at han kan få et fullverdig liv som han kan være glad i, selv med alle utfordringene han nå har i møte. At uansett hva fremtiden bringer, så er det verdt kampen.

Alt for å gå igjen <3

Alt for å gå igjen! Vår venn GK trenger oss. Dette blir hans livs hardeste kamp, og du kan hjelpe!

1 649 333 kroner innsamlet

6 880 givere
Avsluttet 01.07.2021
82% av 2 000 000 kr
Verifisert
Emil Weber Meek
står bak spleisen
Verifisert
Zekiye Dönerciler Nyland mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Emil Weber Meek er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×