LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Skedsmo Rideklubb og opprusting av anlegget på Sørum Fritidsgård
Alle Henda

Søknadsperioden til kampanjen «Alle Henda» er over. I løpet av juni vil SpareBank 1 Østlandet dele ut inntil 10 millioner kroner for å få frivilligheten i gang igjen.

Les mer om Alle Henda

SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 40 000 kr

Støtt Skedsmo Rideklubb og opprusting av anlegget på Sørum Fritidsgård

Vi ruster opp anlegget på Sørum - Alle midlene som samles inn går til utvendig og innvendig opprusting av Klubbstallen som er "hjertet" i all vår drift

Sammen med SpareBank 1 Østlandet er vi er klare for å ta hverdagen vår tilbake, og mange frivillige hender er klare til innsats. 

Aktivitetene på Sørum Fritidsgård i regi av Skedsmo Rideklubb er i gang igjen. Nå skal vi ta igjen det tapte! SpareBank 1 Østlandet er banken som deler med oss, og de skal nå ut med 10 millioner kroner til allmennyttige formål. Vi har selvsagt rukket opp hånda og sagt at vi er et prosjekt som fortjener litt oppmerksomhet, og gjerne et økonomisk bidrag.

I juli starter Skedsmo Rideklubb rehabilitering av Klubbstallen som er "vår" stall på Sørum Fritidsgård. Stallen skal totalrenoveres! Stallen er idrettslagets tilbud til aktive, unge ryttere som ønsker å bidra aktivt både med dugnad og annen innsats på vår hovedarene på Sørum Fritidsgård - en grønn og yndet friluftsarena midt i Lillestrøm som drives av Lillestrøm Kommune. 

Klubbstallen er selve kjernen i vårt frivillighetsarbeid og de som har hester her er ett særdeles viktig bidrag til at vi som idrettslag kan gjennomføre aktivitet på vår hovedarena. Klubbstallen er også en viktig bidragsyter til Sørum Fritidsgård sine områder og aktiviteter. De er også forbilder for de som starter opp i rideskolen. Hestene er en viktig del av den "totale" pakka på Sørum Fritidsgård i tillegg til den kommunale driften. Både den kommunale rideskolen og idrettslaget har holdt til her i over 45 år! 

Ved å gjøre nødvendige tiltak i Klubbstallen vil vi få mer engasjerte, tilstedeværende, aktive ryttere tilstede på Sørum Fritidsgård- dette vil igjen bidra til et løft for hele rideklubben og området. Hester og ryttere fortjener ett bedre sted å være slik at vi kan opprettholde aktivitet også for medlemmer og aktive på andre staller i område. 

Støtt Skedsmo Rideklubb og opprusting av anlegget på Sørum Fritidsgård

43 600 kroner innsamlet

16 givere
Avsluttet 01.07.2021
29% av 150 000 kr
Givere (3 600 kr)SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 40 000 kr
SKEDSMO RIDEKLUBB sitt profilbilde
SKEDSMO RIDEKLUBB mottar pengene
Klubbstallen Skedsmo Rideklubb sitt profilbilde
Klubbstallen Skedsmo Rideklubb
Verifisert
Mari Stensrud står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Mari Stensrud er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×